Chachuł Opublikowano 27 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 Siemka Szukam serwisu który ogarnie uszczelkę pod głowica a4b7 1.8t w Słupsku i okolicach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaTeo85 Opublikowano 27 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 @Dev chyba by ogarnął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubabkb Opublikowano 27 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 wal odrazu do @Dev , lepszej opcji nie znajdziesz w Slupsku i najblizszych okolicach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chachuł Opublikowano 27 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 No @Dev właśnie nie zajmuje się takimi usterkami , pytałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
george Opublikowano 27 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 Zapytaj w M4 Performance, jak nie oni to może kogoś polecą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 27 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 to nie jest tak że nie robię, czasami robie ale teraz mam tego gó...na do roboty na placu że rzygac mi sie chce i może za miesiąc dostałby auto z powrotem, jutro pomyślę komu go wcisnąc żeby nie było fuckapu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JARO/333/ Opublikowano 27 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 Witam, przepraszam że w innym temacie, ale co to może być? kupiłem endoskop i spr. wyremontowany niedawno AVJ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 27 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 Rysa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JARO/333/ Opublikowano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 Przejmować się tym? a od czego mogła powstać? nowe pierścienie były zakładane i wcześniej jej nie było jak honowalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 3 godziny temu, JARO/333/ napisał: Przejmować się tym? a od czego mogła powstać? nowe pierścienie były zakładane i wcześniej jej nie było jak honowalem. Pali olej ? Jak nie to nie ma co się przejmowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JARO/333/ Opublikowano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 Za mało przejechałem od remontu, ale chmury nie ma, walczę z rozrządem możesz zerknąć powyżej link. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi