WOLFENSTEIN Opublikowano 1 Lutego 2022 Opublikowano 1 Lutego 2022 (edytowane) Czy u was w a4b9 tfsi automat jak przełączycie na sport i startujecie od zera i przy pełnym wciśnięciu gazu przy zmianie biegów słychać warknięcia przy maksymalnych obrotach jak zmienia biegi?,takie specyficzne warkniecie jakby odcinka? Dodam iż u mnie jest oryginalny wydech dwa wyjścia tłumików ,230km Edytowane 2 Lutego 2022 przez WOLFENSTEIN
MarcinL Opublikowano 10 Lutego 2022 Opublikowano 10 Lutego 2022 Po odetkaniu wydechu będzie fajniej strzelał np.
Owca007 Opublikowano 6 Czerwca 2023 Opublikowano 6 Czerwca 2023 Jak zapytam czy ktoś w 2.0TDI już coś czarował grzebał żeby była bardziej niegrzeczna.
kwiecien Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia W dniu 6.06.2023 o 07:36, Owca007 napisał(a): Jak zapytam czy ktoś w 2.0TDI już coś czarował grzebał żeby była bardziej niegrzeczna. Też chętnie się dowiem co i jak w TDI
Owca007 Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego Moja już po zabiegu i zrobiona nie na maxa tylko głównie żeby poprawić wykres momentu. Wyszło u mnie seria 194 kuca i 421Nm po zabiegu 226 kuca i 463Nm różnica bardzo zauważalna. Ekologia cała została bo ma się dobrze i działa, a temp. spalin na czujniku przed turbiną przy pałowaniu wzrosła o niecałe 70 stopni bo ponoc na to trzeba uważać żeby nie nabroić słyszałem, że do 100 stopni można robić potem strach, że coś się może ugotować :).
Rekomendowane odpowiedzi