audicoman Opublikowano 11 Lutego 2022 Opublikowano 11 Lutego 2022 Witam, Planuję w swoim C7 założyć odcięcie zapłonu - ewentualnie odcięcie pompy paliwa, lub rozrusznika. Na allegro można kupić gotowe blokady Multiblock które wpina się - tylko teraz pytanie gdzie? Nie wiem gdzie szukać plusa na ewentualnym zapłonie. Jeśli ktoś u siebie coś takiego zakładał proszę o pomoc. Może być na priv.
Dev Opublikowano 11 Lutego 2022 Opublikowano 11 Lutego 2022 powiem Ci ze cieżko jest zrobic C7 żeby nie siało błędami kolega ma taką samą zagwozdkę i na razie założył BearLocka na skrzynię sam mam w Tiguanie, Q5 i w eSie i jest Si aaaaaaaa, Ty masz 3.0tfsi..... to nie ma co sie martwić, to nie tdi ,nikt Ci go nie ukradnie w 3 minuty, nawet w godzine tam już sterownik jest tak zabezpieczony ze trzeba tegi łeb żeby cokolwiek zrobic 1
audicoman Opublikowano 11 Lutego 2022 Autor Opublikowano 11 Lutego 2022 Bardziej boje się o keyless bo mam u siebie. Chociaż kupiłem sobie etui na kluczyk - ale to chyba do uspokojenia niż ochrony
Dev Opublikowano 11 Lutego 2022 Opublikowano 11 Lutego 2022 4 minuty temu, audicoman napisał: VCDS ogarnę czy VCP? vcdsem
Rekomendowane odpowiedzi