Bystrican Opublikowano 3 Marca 2022 Opublikowano 3 Marca 2022 Witam. Kupiłem Audi A4 B6 Avant i było radio Sony. Teraz kupiłem allegro oryginalne radio one din Concert. Nie gram na żadnych głośnikach. Nie wiem czy było zalanie oryginalnego radia. Wiem, że głośniki do głośników mają 8 głośników, ale radio Concert ma tylko 4 głośniki. Tylne głośniki nie są wyposażone w piny. Czy ktoś może mi pomóc ?? Przepraszam za zły polski przechodzę przez tłumacza :-)
MaTeo85 Opublikowano 3 Marca 2022 Opublikowano 3 Marca 2022 Do zasilania tylnych głośników jest wzmacniacz, aby był zasilany sygnałem audio trzeba podłączyć kostkę 20 pinową koloru czarnego tzw. Miniiso. Poszukaj za radiem czy masz taką kostkę i podłącz ja do radia, następnie zrób odpowiednie kodowanie za pomocą vcds'a
Bystrican Opublikowano 3 Marca 2022 Autor Opublikowano 3 Marca 2022 (edytowane) Podobno wzmacniacza nie mam w aucie.... Avant 03/2003 VIN WAUZZZ8E53A372883 Edytowane 3 Marca 2022 przez Bystrican
Muskel1 Opublikowano 3 Marca 2022 Opublikowano 3 Marca 2022 Zajrzyj w bagażniku do prawego boczka to będziesz widział czy masz wzmacniacz.
Bystrican Opublikowano 3 Marca 2022 Autor Opublikowano 3 Marca 2022 Zaangażowanie podpowiada co mam teraz Koncert 2
Rekomendowane odpowiedzi