pelonek1 Opublikowano 4 Marca 2022 Opublikowano 4 Marca 2022 (edytowane) Mam u siebie w B7 dokładany parktronic z tyłu. Padł któryś prawy czujnik prawy albo wiązka. Mam takie czujniki jak na zdjęciu i mam pytanie tzn. z jakiego modelu Audi będą pasować, te co mam z B7 raczej nie są? Edytowane 4 Marca 2022 przez pelonek1
Muskel1 Opublikowano 4 Marca 2022 Opublikowano 4 Marca 2022 To nie są oryginalne czujniki, które były stosowane w Audi.
pelonek1 Opublikowano 4 Marca 2022 Autor Opublikowano 4 Marca 2022 Ok to muszę poszukać takich czujników, w sumie to mam gdzieś dokumenty na to urządzenie, także po producencie powinienem gdzieś znaleźć. Na początek przejrzę wiązkę. Dzięki.
Muskel1 Opublikowano 4 Marca 2022 Opublikowano 4 Marca 2022 (edytowane) Dokładnie, sprawdź co to za urządzenie, powinno pisać. Były retrofity oferowane przez Audi i miały one także taki podobny kołnierz dookoła czujnika. Edytowane 4 Marca 2022 przez Muskel1
pelonek1 Opublikowano 4 Marca 2022 Autor Opublikowano 4 Marca 2022 5 minut temu, Muskel1 napisał: Były retrofity oferowane przez Audi i miały one także taki podobny kołnierz dookoła czujnika. Jak widać jest to dokładane przez Audi, tylko nic więcej poza instrukcją nie mam, w boczku jest moduł to może tam będzie producent, jak nie to ASO coś podpowie, może. Na razie czujniki zostawię, wiązkę sprawdzę, jak będę potrzebował to wtedy będę szukał dokładnego nfo.
Muskel1 Opublikowano 4 Marca 2022 Opublikowano 4 Marca 2022 Nie wiem czy kupisz tylko jeden czujnik. To były całe zestawy i cały zestaw był oferowany i miał numer części.
Muskel1 Opublikowano 4 Marca 2022 Opublikowano 4 Marca 2022 (edytowane) Nr. części całego zestawu to 8E0 054 630 A Nr. części czujnika to 8E0 054 635 A Edytowane 4 Marca 2022 przez Muskel1 1
Rekomendowane odpowiedzi