Tomixyz Opublikowano 8 Marca 2022 Opublikowano 8 Marca 2022 (edytowane) Witam mam problem w swojej audicy po zrobieniu rozrządu oraz popychaczy po jakimś czasie wzrosło spalanie (aktualne średnie z 200km 70% miasto 30 trasa to 9.5litrow co kiedyś nie było osiągalne) mam zrobione logi nie wiem czy wszystkie ale jakby ktoś mogli rzucać okiem na nie dodam ze turbina została wymieniona na większa z AWX jednak jeszcze nie ma wprowadzonych na nią korekt TuneZilla Log Viewer LOG.TUNEZILLA.COM TuneZilla Log Viewer LOG.TUNEZILLA.COM TuneZilla Log Viewer LOG.TUNEZILLA.COM TuneZilla Log Viewer LOG.TUNEZILLA.COM TuneZilla Log Viewer LOG.TUNEZILLA.COM TuneZilla Log Viewer LOG.TUNEZILLA.COM Edytowane 8 Marca 2022 przez Tomixyz
nadybek Opublikowano 13 Marca 2022 Opublikowano 13 Marca 2022 Kierownik cięższe buty założył. W logach wszystko w porządku. Zatankuj do pełna wyopal to i policz spalanie
Tomixyz Opublikowano 14 Marca 2022 Autor Opublikowano 14 Marca 2022 @nadybekznalazlem winowajcę hamulce z tylu nie do końca odbijają przez to wzrosło spalanie dzięki za spojrzenie na logi
Rekomendowane odpowiedzi