1Macieq Opublikowano 16 Marca 2022 Opublikowano 16 Marca 2022 (edytowane) Witam posiadam taki problem, ze licznik czyta mi na fisie otwarta klapę bagażnika i nie da się jej jakoś wyłączyć czy coś, próbowałem wymienić pompkę zamka centralnego tez nic, czasami fis pokaże ze są drzwi otwarte od kierowcy. Czytałem, ze są jacyś magicy co potrafią przerobić wsad z c5 na b5 i będzie wszystko śmigać. Edytowane 16 Marca 2022 przez 1Macieq
Banan Opublikowano 16 Marca 2022 Opublikowano 16 Marca 2022 (edytowane) To nie kwestia wsadu bo ja w paru autach montowałem zegary z c5 bez wielkich przeróbek i nie było takiego problemu z klapą. Pewno mikrostyk w klapie. Jeżeli dobrze pamiętam to pin z klapy to pin 6 zielonej wtyczki - wypnij go i tyle Edytowane 16 Marca 2022 przez Banan
1Macieq Opublikowano 16 Marca 2022 Autor Opublikowano 16 Marca 2022 Teraz, Banan napisał: To nie kwestia wsadu bo ja w paru autach montowałem zegary z c5 bez wielkich przeróbek i nie było takiego problemu z klapą. Pewno mikrostyk w klapie. Nie wykrywa mi żadnych otwartych drzwi, a jak otworze to mi mryga podświetlenie wnętrza.
1Macieq Opublikowano 16 Marca 2022 Autor Opublikowano 16 Marca 2022 5 minut temu, 1Macieq napisał: Nie wykrywa mi żadnych otwartych drzwi, a jak otworze to mi mryga podświetlenie wnętrza. i pstryka mi coś przy kierownicy na dole
Fazii Opublikowano 16 Marca 2022 Opublikowano 16 Marca 2022 (edytowane) Klapa otwarta pojawia się gdy żywcem wgrasz wsad od b5 do c5. Możesz podesłać wsad? Edytowane 16 Marca 2022 przez Fazii
Fazii Opublikowano 16 Marca 2022 Opublikowano 16 Marca 2022 51 minut temu, 1Macieq napisał: Nie wykrywa mi żadnych otwartych drzwi, a jak otworze to mi mryga podświetlenie wnętrza. I nie wykryje oprócz drzwi kierowcy. A podświetlenie mryga bo zegary nie zawierają do masy pinu 1 zielonej kostki po otwarciu drzwi pasażera lub tylnych.
1Macieq Opublikowano 16 Marca 2022 Autor Opublikowano 16 Marca 2022 21 minut temu, Fazii napisał: I nie wykryje oprócz drzwi kierowcy. A podświetlenie mryga bo zegary nie zawierają do masy pinu 1 zielonej kostki po otwarciu drzwi pasażera lub tylnych. Jutro podeślę wsad z b5 i z c5, czyli co bym musiał zrobić, żeby to działało prawidłowo bez błędów?
Banan Opublikowano 16 Marca 2022 Opublikowano 16 Marca 2022 (edytowane) Żeby wszystkie drzwi pokazywało i podświetlenie nie mogało to trzeba trochę na pcb pogrzebać - chcesz mogę Ci podesłać kontakt do gościa co to ogarnia ( znajdź izzyhool na YouTube ) Edytowane 16 Marca 2022 przez Banan
Rekomendowane odpowiedzi