Opublikowano 22 Marca 20224 l Czy ktoś posiada instrukcje oznaczenia gdzie jak pociągnąć i gdzie co odkręcić w kwestii demontażu boczków drzwi. Na zakrętach cos mi lata - nie w schowkach tylko chyba wewnątrz drzwi - nie wiem jakby się coś może odłamało - denerwuje strasznie i chciałbym to wyciągnąć bez uszkadzania drzwi paneli bocznych. - konkretnie chodzi o stronę kierowcy Będę wdzięczny za wszelki rady - a najlepiej za jakieś schematy/ instrukcje.
Opublikowano 22 Marca 20224 l Podważasz listwę ozdobną, pod nią są dwie śruby. Trzecia jest pod podłokietnikiem. Boczek rwiesz od dołu do siebie, jak odepniesz wszystkie zatrzaski ściągasz go ruchem góra-do siebie. W zasadzie dość dobrze są zrobione zatrzaski w Audi i nie za bardzo da się coś popsuć/połamać. Nie wiem czy znajdziesz jakąś dokładną instrukcję. EDIT: o, widzę że w czasie jak pisałem post pojawił się film Edytowane 22 Marca 20224 l przez wuPiotrek
Opublikowano 27 Marca 20224 l Autor @Muskel1, @wuPiotrek, dzięki Panowie - nie wiem czemu nie potrafiłem tego znaleźć.
Opublikowano 28 Marca 20224 l W dniu 22.03.2022 o 13:00, wuPiotrek napisał: W zasadzie dość dobrze są zrobione zatrzaski w Audi i nie za bardzo da się coś popsuć/połamać Potrafi rozerwać się mocowanie spinki, także lepiej podważać jak najbliżej spinki niż rwać.
Opublikowano 27 Lutego 20233 l A żeby dobrać się do panelu sterowania szybami (drzwi kierowcy) konieczne jest zdjęcie boczka? Posiada ktoś nr spinki?
Opublikowano 28 Lutego 20233 l 6 godzin temu, RaQ1911 napisał(a): żeby dobrać się do panelu sterowania szybami (drzwi kierowcy) konieczne jest zdjęcie boczka? Tak.