Morgan Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 witam moj problem polega na tym, ze po załączeniu wycieraczek szyby przedniej - np. jak prysne plynem na szybe - wycieraczki nie przestaja pracowac, musze przelaczac kilka razy az zalapie, teraz wogle nie wlaczam bo boje sie za nie dadza sie wylaczyc. Moze ktos podpowie jak to naprawic, bo do elektryka jestem umowiony dopiero za tydzien. pewnie jakis przekaznik, jezeli tak to gdzie sie znajduje?
Aydaho Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 przekaźnik się wytarł. zadzwoń do ASO VW/Audi i poproś żeby w ETCE sprawdzili czy występuje osobno czy w zestawie kompletu manetki ??
Morgan Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2009 no nie strasz ze to manetka, mam zmieniona na ta z obsluga fis-u, szukalem jej pol roku!
Aydaho Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 nie sama manetka co pierscien na kierownicy - tam sa chyba przekazniki
Morgan Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2009 koledzy, moze jednak ktos podpowie?
Morgan Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2009 dzwonilem i nie wiedza dokladnie, raczej znajduje sie w skrzynce przekaznikow, ktora siedzi gdzies pod nogami kierowcy, ale jednoznacznej odpowiedzi mi nie udzielono
pre_pl Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 miałem podobny objaw kiedyś, nie mogły przestać pracować... aż po paru kilku tygodniach stanęły na amen Trzeba było przeczyścić trzpień w mechanizmie wycieraczek - o tym pisaliśmy już wielokrotnie, także poszukaj i do dzieła To nic nie kosztuje oprócz własnej pracy.
Rekomendowane odpowiedzi