Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[A4 B5 1,9 TDI] Mój holenderski nabytek :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Dziś wpadł do mnie kumpel i porobił mi fotki (tak na marginesie ma ekstra telefon SonyEricsson W810i - ma aparat 2.0 Mpix i robi takie foty że normalna "budżetowa" cyfrówka by się nie powstydziła...), także mogę zarzucić. Na razie z zewnątrz, wnętrze dojdzie później :P

audiskos1id6.th.jpg audiskos2bw7.th.jpg audiprzoddv4.th.jpg audiskos1tylyk6.th.jpg

Silniczek 1,9 TDI z 90 kuniami, na wyposażeniu ABS-ik, wspomożenie, 2 jaśki, aluski oryginalne od Audi 15'' elektryczne szyby przednie i lusterka. Jak dla mnie w zupełności wystarczy... i jak za 16.800zł które za to autko dałem, chyba nie jest źle, co? :)

Aha. Co palnuję zrobić - to w sumie nic wielkiego... jakiś sportowy tłumiczek, ślepia z przodu i z tyłu tej bestii wymienię na jakieś Angel Eyes czy coś w tym rodzaju... pokrowce na fotele sa nowiutkie założone, dywaniki się kupi (o zgrozo, ni mam!), w środku trzeba bedzie filtry powymieniać, rozrząd i olej bo cholera wie kiedy było wymieniane... Do środka jakieś standardowe nagłośnienie, może jakiś Magnacik albo Boschmann, ew. Pioneer jak mnie będzie stać... w sumie tyle ;) Chyba ze macie jakieś sugestie - to bardzo chętnie zaznajomię się z nimi :P

Opublikowano

trochę kosmetyki i auto jak ta lala :wink:

Opublikowano

nie ma jak stary podciwy 1Z :wink:

Opublikowano

seria jak seria

przydałby się jakiś fajny felunek :cool:

Opublikowano

Ładnie sie prezentuje wymien najpierw tylnie lampki :a4fan:

Opublikowano

ładny 1Z na poczatku zrobil bym cos z tymi piorami (wycieraczki) wyglada to jakby to bylo zalozone w starej jettcie :lol:

Opublikowano

Bez ładnej felgi ani rusz :a4fan:

Opublikowano
Bez ładnej felgi ani rusz
felgi to spory wydatek,jak zaraz po kupnie i zarejestrowaniu,lampki na tyl i juz bedzie calkiem milo :smile:
Opublikowano

Spoko sedanik :a4fan:

Aha. Co palnuję zrobić - to w sumie nic wielkiego... jakiś sportowy tłumiczek, ślepia z przodu i z tyłu tej bestii wymienię na jakieś Angel Eyes czy coś w tym rodzaju...

Zostaw ten tłumik w spokoju, ładnie wypoleruj fajeczki i bedzie git :wink:

A, i daruj sobie lampy typu Angel Eyes, zmień na ori po II lifcie, o wiele ładniejsze od tych wszystkich wynalazków :twisted:

Opublikowano
i daruj sobie lampy typu Angel Eyes, zmień na ori po II lifcie, o wiele ładniejsze od tych wszystkich wynalazków
nie mow co ma robic niech zrobi tak jak mu sie podoba :wink: a propo angel eyes sa o niebo ladniejsze :lol:
Opublikowano

Śliczna Audiczka ;) Gorąco pozdrawiam sąsiedni powiacik :cool:

Opublikowano
a propo angel eyes sa o niebo ladniejsze

Nie wydaje mnie się :biggrin:

Opublikowano
  • Autor

AngelEyes - w sumie kwestia gustu - mi się bardzo podobają, a samochodu na pokaz nie robię, tylko dla własnej satysfakcji, nieprawdaż? :)

A propos wycieraczek - i tak niedlgo zmienię bo pióra już lekko niedomagają...

A co do felg - uważacie, ze te od audi są kiczowate? Mi się własnie 6 i więcej -ramienne bardzo podobają :)

No i tylne lampki fakt. Myślę, ze teraz po wymianie opon z tyłu pierwsze co zrobię to własnie tylne lampy :P

Śliczna Audiczka ;) Gorąco pozdrawiam sąsiedni powiacik :cool:

Dziękuję ;) Coś tak nas lubuszan mało na forum :(

Opublikowano
AngelEyes - w sumie kwestia gustu - mi się bardzo podobają, a samochodu na pokaz nie robię, tylko dla własnej satysfakcji, nieprawdaż?

Masz racje,kwestia gustu ale weź jeszcze pod uwage jakość wykonania i co najważniejsze jakośc oświetlenia drogi :wink:

Opublikowano
Masz racje,kwestia gustu ale weź jeszcze pod uwage jakość wykonania i co najważniejsze jakośc oświetlenia drogi
ja niemam zadnych problemow z nimi(nie paruja,swieca bardzo dobrze)pisalem to juz kilkanascie razy :twisted: nie wiem czy trafilem na taki egzemplarz czy moze to dlatego ze nie kupowalem ich na allegro :a4fan:
Opublikowano

A mogłbyś pokazać zdjecia ? Gdzie kupowałeś i za jaka cene ?

Opublikowano
  • Autor

Tak jak obiecałem, dorzucam fotki wnętrza :)

dsc00369rk9.th.jpg dsc00371ro3.th.jpg dsc00373la7.th.jpg

Opublikowano

Fajna furka, zmiany kwestia gustu, a propo Angel Eyes to moim zdaniem nie robmy z Audi BMW jak ktos to juz napisal

Opublikowano

Furka ładna, a jak dasz Angel Eyes, to będzie śliczna : ) ale to tylko moje skromne zdanie