Sidyk Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Witajcie, zawitałem do was na forum ze względu na użytkownika Bart-S. (Mam nadzieje ze pomoże :p ) Mam problem z autkiem, generalnie problem pojawia się na rozgrzanym silniku/skrzyni. Gdy chce ruszyć dynamicznie (nie z piskiem opon :p) auto potrafi nie przyjemnie szarpnąć, tak jakby uaktywniał się ABS. Nie jest to jedno szarpnięcie a seria jak bym przejeżdżał przez tarkę. Dzieje sie tak tylko na rozgrzanym silniku. auto podłączone do VCP wypluło błąd ze skrzyni 18150 - Adaptacja momentu obrotowego sprzęgła – limit adaptacji osiągnięty dodam ze ostatnio robiłem tez adaptacje skrzyni która wskoczyła za pierwszym razem przez 3 dni było okej, dziś z rana sprawdzałem stan adaptacji, to wyskoczyło ze adaptacja trwa… jakieś 2 miesiące temu naprawiany był sterownik jakies pomysły?
Banan Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Napisz w temacie Bart-s o skrzyni prędzej tam odczyta albo zadzwoń do niego - w sygnaturze ma podany numer tel
Rekomendowane odpowiedzi