Wojtunio12 Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Witam zmieniłem lampy przód z przed lift na po lift w audi q5 bxenon nie skręntne takie miałem stare przed lift świeca ale nie wszystko działa brak postojowej i poziomowania czy ktoś wie jak to zakodować mam VCDS Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 To się robi w adaptacjach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtunio12 Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Wiesz co powinno być adoptowane jakieś podpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtunio12 Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Problem rozwiązany wszystko działa super jak by ktoś robił taka operację chętnie pomogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve69 Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Opisz tutaj w tym wątku, jak rozwiązałeś problem. Będzie łatwiej znaleźć, gdyby ktoś w przyszłości szukał pomocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mijasmi Opublikowano 30 Września Udostępnij Opublikowano 30 Września Cześć czy możesz opisać jak to zakodować .przymierzam się właśnie do wymiany lamp, moje strasznie parują i może bym właśnie kupił polift Mam bxenon chyba nie skrętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi