schiller Opublikowano 5 Maja 2007 Opublikowano 5 Maja 2007 ja mam wlasnie lampy boscha i mi nie gasma mijania przy wlaczonych dlugich...
freon Opublikowano 24 Września 2007 Opublikowano 24 Września 2007 Powoli przymierzam się finansowo do zmiany lamp z przodu ale wczoraj zauważyłem coś, co mnie zaniepokoiło. Otóż widziałem B5 z błotnikami ze znaczkiem Audi i lampami zespolonymi (czyli musiał wymienić lampy) ale te lampy tak drżały... Nie wiem czy zrozumiecie o co mi chodzi z tym drżeniem, bo to ciężko wytłumaczyć, ale przyrównać jest najlepiej do TIRów, co jadąc w nocy mają zapalone lampy mijania i widać, że one tak drżą, trzęsą się, coś jakby nie były mocno przymocowane i wpadają w wibracje nie dając stabilnego światła... I czemu ten ktoś też miał takie trzęsące się źródło światła? Nie przymocował dobrze? Jakieś powikłania pooperacyjne?
Gość NUTI Opublikowano 24 Września 2007 Opublikowano 24 Września 2007 Jeśli mu się trzęsły to były źle zamontowane, muszą dostawać luzu podczas jazdy i dlatego jest taki efekt.
ykk Opublikowano 24 Września 2007 Opublikowano 24 Września 2007 Albo caly wklad mogl skakac. Pewnie mialy cos urwane. Najczesciej ludzie kupuja uzywki a te sa w roznym stanie..
zyga100 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 http://www.allegro.pl/item892470368_philips_crystal_vision_4300k_h7_lepsze_od_blue_vis.html czt takie żarowki mogę wsadzić w lampy przedliftowe do b5. czy kupić jeden komplet czy dwa bo w lampach są 4 zarówki h7
PRZEEMAS Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 A kto ci broni? Jak już to ja bym kupił jeden komplet tylko na światła mijania a długie bym zostawił na zwykłych h7.
Rekomendowane odpowiedzi