Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jakie reflektory?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
http://www.allegro.pl/ite...i_swietlne.html

trzeba ciac blache u mnie czy nie zeby weszly te reflektory .. chce miec pewnosc :)

Do tych lamp ktore pokazles nie musisz nic rezac :wink:

[ Dodano: 21-02-2007, 10:22 ]

http://www.allegro.pl/ite...i_swietlne.html

trzeba ciac blache u mnie czy nie zeby weszly te reflektory .. chce miec pewnosc :)

Do tych lamp ktore pokazales nie musisz nic rezac :wink:

Opublikowano

To jak to jest z tymi xenonami w lampach valeo na zarowki h7 ? Bo chcialbym kupic najpierw lampy a za jakis czas przerobic na xenony ...robil ktos taka operacje?

Opublikowano
To jak to jest z tymi xenonami w lampach valeo na zarowki h7 ? Bo chcialbym kupic najpierw lampy a za jakis czas przerobic na xenony ...robil ktos taka operacje?

Jak najbardziej mozesz tak zrobic :wink:

Opublikowano

oczywiście bez problemu mozna wstawić taki kit xenon HID :)

tylko zwróć uwagę żeby miał ogniskową przystosowana pod gniazdo H7

Opublikowano

A co wtedy z autopoziomowaniem ? i spryskiwaczami ? ;/ I czy te zestawy xenon HID sa porownywalne z orginalnymi xenonami audi ?

Opublikowano
A co wtedy z autopoziomowaniem ? i spryskiwaczami ?

No to musialbys sobie raczej zrobic coby ludzi z nad przeciwka nie razic po galach mam na mysli autopoziomowanie :wink: ...naladujesz cos do auta i bede swiecily w kosmos zamiast na droge :wink: Jezeli chodzi o brudny ksenon to jest podobnie jak z autopoziomowaniem oslepiasz i rozpraszasz swiatlo ktore ma sie skupic w okreslonym punkcie :wink:

Opublikowano

Hmmm a nie wystarczy w elektrycznej regulacji po prostu znizyc? :) a spryskiwacze to musialbym zmieniac zderzak itd ...to sobie odpuszcze chyba

Opublikowano
Hmmm a nie wystarczy w elektrycznej regulacji po prostu znizyc? :)

Ta opcja nie zastapi Ci samopoziomowania ktora jest niezbedna przy ksenonie...no ale mozna i bez tego jezdzic :lol:

Opublikowano

hej :-)) czy ktos zakladal zestaw hid (xenony) do soczewek valeo po lifcie z elektryczna regulacja?? co z autopoziomowaniem i spryskiwaczami?? i jaki byl efekt przerobek??

pozdrawiam:)))

[ Dodano: 27-02-2007, 21:21 ]

i czym nie mozna zastapic autopoziomowania regulacja elektryczna??

Opublikowano

carny umiesz czytac? to czytaj WYZEJ.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

WYSTARCZY TYLKO:

" przepiąć w kostce od przełącznika (fioletowo-czarnej) zółty przewód od krótkich świateł z pozybji 56b na styk w pozycji 56"

i bedzie tak jak w A4kach z 99-01' bezpiecznie bo audiki wlasnie po lifcie maja tak zrobione seryjnie! Dziekuje za przeczytanie moich wypocin:D jutro DZIAŁAM:)(jak bedzie czas)

Gdzie jest ta kostka? Znalazłem kostkę fioletowo-czarną, ale nie ma na niej oznaczenia 56b czy 56. Numeracja kończy się na 14. Aktualnie mam wszystko porozkręcane i nie wiem gdzie mam te kabelki przełożyć, w której kostce. :frown:

Opublikowano

Witam wszystkich.Znalazłem takie lampy na Alegro co o nich sądzicie?Rozmawiałem z gościem i mówi ze są firmy Valeo,czyli z tego co wyczytałem z waszych wypowiedzi dobrej firmy.Dziekuje z gory wszystkim za odpowiedz.

189338933.jpg

Opublikowano

Ja się na tym za bardzo nie znam a jeżeli z B6 to nie będą pasowały?

Opublikowano

bart73, a z ktorego roku masz auto? Bo to co masz w podpisie to jedno z drugim sie gryzie.. :rolleyes:

Opublikowano

napisalem Ci na PW. Do b% sie nie nadaja.

Opublikowano

To co, nikt nie wie jak podłączyć aby światła mijania nie gasły po załączeniu długich? Czytałem, że trzeba zmienić w kostce 56b na 56, ale nie udało mi się znaleźć kostki z taka numeracją. Dziś znów rozkręcałem i szukałem ... z tym samym rezultatem.

Opublikowano

bart73, lampa jest z B6 i do Twojego B5 o ile takiego masz to nie bedzie pasowac :twisted:

Opublikowano
Ja się na tym za bardzo nie znam a jeżeli z B6 to nie będą pasowały?

jezeli rocznik twojego auta jest taki jak w opisie to nie.

[ Dodano: 02-05-2007, 23:03 ]

To co, nikt nie wie jak podłączyć aby światła mijania nie gasły po załączeniu długich? Czytałem, że trzeba zmienić w kostce 56b na 56, ale nie udało mi się znaleźć kostki z taka numeracją. Dziś znów rozkręcałem i szukałem ... z tym samym rezultatem.

potrzebujesz kostke z lamp bosch-a...

Opublikowano

potrzebujesz kostke z lamp bosch-a...

Jesteś tego pewien?