frank-assistant 0 Posted May 6 Share Posted May 6 (edited) Czołem forumowicze, wypuściliśmy niedawno aplikację - elektroniczna książka serwisowa - i jako zespół jesteśmy ciekawi Waszej opinii. Aplikacja jest przeznaczona dla osób które niemalże chorobliwie lubią mieć wszystko pod kontrolą, spisane, policzone i zautomatyzowane dla swojego auta. Tak wiem, że istnieje drivvo Aplikacja to Frank Assistant: Frank - Your car keeper FRANKASSISTANT.COM Frank Assistant - Take intelligent care of your car, and see our app in action! Smart AI recommendations, digital service book, expense log and more... Jesteśmy dumnym zespołem z Polski Wszystkie sugestie wprowadzamy niemal natychmiast więc Wasza opinia nie trafi na długą listę oczekujących tylko wdrożymy to w zasadzie z miejsca. Dla pierwszych 100 osób przewidzieliśmy darmowe konta do końca świata także tym bardziej zapraszam do zgłaszania opinii. Dzięki i dobrego weekendu! Daniel Edited May 9 by frank-assistant Link to comment Share on other sites More sharing options...
morelo 24 Posted May 6 Share Posted May 6 Moja opinia na start! Gdzie jest polski język na stronie? skoro to takie polskie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
frank-assistant 0 Posted May 6 Author Share Posted May 6 To tylko (i aż) PL zespół - wielojęzyczność w toku, ważniejsze było teraz wypchnięcie aplikacji do ludzi... Jest waluta i strefa czasowa do ustawienia Link to comment Share on other sites More sharing options...
whyduck1 2 Posted May 7 Share Posted May 7 18 godzin temu, frank-assistant napisał: To tylko (i aż) PL zespół - wielojęzyczność w toku, Wtedy się zobaczy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Langista 378 Posted May 7 Share Posted May 7 Moje pierwsze spostrzeżenie to powielone modele aut, macie zamiar dodać roczniki, czy coś w bazie danych się powieliło? Link to comment Share on other sites More sharing options...
frank-assistant 0 Posted May 9 Author Share Posted May 9 (edited) W dniu 7.05.2022 o 09:35, Langista napisał: Moje pierwsze spostrzeżenie to powielone modele aut, macie zamiar dodać roczniki, czy coś w bazie danych się powieliło? Źle się wyświetlają z bazy konkretne roczniki. Mamy to na wysokim priorytecie do usunięcia. Dam Wam znać tutaj też jak ogarniemy. W dniu 7.05.2022 o 09:25, whyduck1 napisał: Wtedy się zobaczy. Wrzucimy to na wyższy priorytet Edited May 9 by frank-assistant Link to comment Share on other sites More sharing options...
frank-assistant 0 Posted May 10 Author Share Posted May 10 @Langista poprawione Link to comment Share on other sites More sharing options...
Langista 378 Posted May 10 Share Posted May 10 3 godziny temu, frank-assistant napisał: @Langista poprawione Chętnie bym sprawdził ale jak się zalogować? Jest tylko możliwość rejestracji a co z logowaniem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muskel1 1,047 Posted May 10 Share Posted May 10 To jest aplikacja czy strona internetowa? bo w Play Store nigdzie tej aplikacji nie ma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frank-assistant 0 Posted May 12 Author Share Posted May 12 W dniu 10.05.2022 o 16:26, Langista napisał: Chętnie bym sprawdził ale jak się zalogować? Jest tylko możliwość rejestracji a co z logowaniem? Faktycznie, w wersji mobilnej tego zabrakło. Dodane W dniu 10.05.2022 o 17:37, Muskel1 napisał: To jest aplikacja czy strona internetowa? bo w Play Store nigdzie tej aplikacji nie ma. Na tym etapie jeszcze nie płacimy za licencję do Appstore-a. Jak tylko dopniemy wersję web (na telefonach też działa tylko z przeglądarki) to wypuszczamy aplikacje dla Androida i iOS (będą konwertowane z obecnej aplikacji, czyli wszystkie funkcje będą dostępne 1:1) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts