Paco 33 Opublikowano 2 Lipca 2022 Opublikowano 2 Lipca 2022 Witam serdecznie potrzebuje schemat kostki haka holowniczego audi A4 Allroad b9
Muskel1 Opublikowano 2 Lipca 2022 Opublikowano 2 Lipca 2022 19 minut temu, Paco 33 napisał: Witam serdecznie potrzebuje schemat kostki haka holowniczego audi A4 Allroad b9 Do tej oryginalnej wiązki potrzebujesz oryginalny sterownik haka. Wpinasz kostki w sterownik i tyle.
Paco 33 Opublikowano 3 Lipca 2022 Autor Opublikowano 3 Lipca 2022 Zgadza się ,ale moj sterownik bcm nie ma wejścia wiec chciałem prosić tylko rozpiskę tej kostki aby podłączyć uniwersalny moduł
Muskel1 Opublikowano 3 Lipca 2022 Opublikowano 3 Lipca 2022 42 minuty temu, Paco 33 napisał: Zgadza się ,ale moj sterownik bcm nie ma wejścia wiec chciałem prosić tylko rozpiskę tej kostki aby podłączyć uniwersalny moduł Uniwersalny sterownik do tej wiązki nie pasuje. Nie ruszy. Musisz mieć oryginalny sterownik do tej wiązki. Opis wtyczek.docx
Paco 33 Opublikowano 3 Lipca 2022 Autor Opublikowano 3 Lipca 2022 9 godzin temu, Muskel1 napisał: Uniwersalny sterownik do tej wiązki nie pasuje. Nie ruszy. Musisz mieć oryginalny sterownik do tej wiązki. Opis wtyczek.docx 115 kB · 10 pobrań
Paco 33 Opublikowano 3 Lipca 2022 Autor Opublikowano 3 Lipca 2022 Dziękuje ,ale to nie ma opcji aby na krótko zwolnić zaczep ? przecież można zrobić jakiś guzik przekaźnik itp Ewentualnie gdzie zakupić taki moduł ?
Muskel1 Opublikowano 3 Lipca 2022 Opublikowano 3 Lipca 2022 23 minuty temu, Paco 33 napisał: Dziękuje ,ale to nie ma opcji aby na krótko zwolnić zaczep ? przecież można zrobić jakiś guzik przekaźnik itp Ewentualnie gdzie zakupić taki moduł ? Moduł kupisz na allegro, ebay itd.. Bez modułu nie ruszy bo trzeba wszystko odpowiednio zakodować i bez modułu nie dość, że będziesz miał błędy w sterownikach, to jeszcze nie będzie działało. Hak trzeba będzie po zamontowaniu zakodować (dopisać) w kilku modułach, w zależności od wyposażenia. Czym więcej elektroniki i asystentów na pokłałzie tym więcej musisz kodować.
kms48w Opublikowano 14 Czerwca 2023 Opublikowano 14 Czerwca 2023 W dniu 3.07.2022 o 18:46, Paco 33 napisał(a): To nie ten moduł. Potrzebujesz modul 69-Przyczepa
akses Opublikowano 1 Lipca 2023 Opublikowano 1 Lipca 2023 Witam mam takie pytanie jeżeli mam przygotowanie do instalacji haka w moim aucie to takie kostki powinienem mieć w aucie ???
Rekomendowane odpowiedzi