herflik Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 215/40 na tej feldze.....z dystansem 1.8cm.......i gra :biggrin:
Piotrek(BoLeK) Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Piotrek(BoLeK), a jaki silnik chcesz mieć te felgi mają 230mm szerokości to 235 opona będzie spoko. ale czy skręcisz to nie mam pojęcie. niemcy montują takie fele czasami to poszukaj np. na ww.a4-freunde.de :twisted: silnik od 1.8 do 2.8 jaki sie trafi...poprostu auto ma byc w stanie mnie zadawalajacym oraz odbrze wyposażone
Szewczenko7 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Ciekawi mnie tylko jedno jak Ty tym wjezdzasz na krawezniki juz nie mowie o wysokim :twisted:
Wihajster Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Ciekawi mnie tylko jedno jak Ty tym wjezdzasz na krawezniki juz nie mowie o wysokim prostopadle do kraweznka bo inaczej sie nie da
Szewczenko7 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 prostopadle do kraweznka bo inaczej sie nie da To wiem bo sam mam niski profil... ale ja sobie nie wyobrazam wjazdu na wysoki kraweznik a nie daj Boze jeszcze wpasc do jakiejś wiekszej dziury :confused:
wojtas-audi Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 ale ja sobie nie wyobrazam wjazdu na wysoki kraweznik Bo sie nie wjezdza, sa parkingi poziomowe, podziemne :twisted:
Szewczenko7 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Bo sie nie wjezdza, sa parkingi poziomowe, podziemne :twisted: Ciekawe jak bedzie tego wymagala sytuacja pewnie zostawi auto i pojdzie z buta :twisted:
Piotrek(BoLeK) Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2007 wiec odp na wasze watpliwosci z felg nie zrezygnuje bo bardzo mi sie podobaja itd.a auto to bedzie na "weekendy" tzn na zlot zajechac,do panny hmm i to tyle chyba ma poprostu super wygladac a na codzien to mam auto zeby jezdzic po kraweznikach itd
Szewczenko7 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 a na codzien to mam auto zeby jezdzic po kraweznikach itd No i prawidlowo bo tak to bys szybciutko zniszczyl te fele :twisted:
Piotrek(BoLeK) Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2007 a na codzien to mam auto zeby jezdzic po kraweznikach itd No i prawidlowo bo tak to bys szybciutko zniszczyl te fele :twisted: no wiem wiem z tego ze sa zdania podzielone jaki dobrac opony chyba zrobie tak gdy bede mial juz A4 zaloze nowe zawieszenie i bede testowal jakie opony dobrac na zywca...zalozy sie i zobaczy czy bede dobre bo chyba nie ma innego wyjscia z tej sytuacji
Rekomendowane odpowiedzi