kuredu Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Kredu, a kto to pewnie jakiś cfaniak :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 no cwaniak jak cholipcia z niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 no cwaniak jak cholipcia z niego do tego cham i prostak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 zgadza się ...na zlocie łomot dostanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 zgadza się ...na zlocie łomot dostanie też mu z chęcią walne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truckmaniac Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 no cwaniak jak cholipcia z niego do tego cham i prostak Do tego pewnie jeszcze pijak i złodziej.Bo każdy złodziej to pijak, a każdy pijak to złodziej. :beer1: :lol1: :lol1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 no prosze.Poznaniaki przeniesli sie ze spamem ze spotów tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 przecież truckmaniac jest z Verony :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 zgadza się ...na zlocie łomot dostanie będą ustawki? bo nie widzę tego w planie zlotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truckmaniac Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 przecież truckmaniac jest z Verony :gwizdanie: Mam funfla we Wrześni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 zgadza się ...na zlocie łomot dostanie będą ustawki? bo nie widzę tego w planie zlotu nie ...tylko Kredu łomot dostanie od wszystkich bo cwaniak,pijak,łajdak,cham, gnojek,zgredus,oszust i wiele wiele innych tego typu :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 zgadza się ...na zlocie łomot dostanie będą ustawki? bo nie widzę tego w planie zlotu nie ...tylko Kredu łomot dostanie od wszystkich bo cwaniak,pijak,łajdak,cham, gnojek,zgredus,oszust i wiele wiele innych tego typu :gwizdanie: hmmm , poznałem i mam zgoła odmienne zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 hmmm , poznałem i mam zgoła odmienne zdanie poznałeś Kredu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 a to nie Kuredu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 zgadza się ...na zlocie łomot dostanie będą ustawki? bo nie widzę tego w planie zlotu nie ...tylko Kredu łomot dostanie od wszystkich bo cwaniak,pijak,łajdak,cham, gnojek,zgredus,oszust i wiele wiele innych tego typu :gwizdanie: hmmm , poznałem i mam zgoła odmienne zdanie ja tam Kredu osobiście nie poznałem,gdzie był koleś bo podobno się ukrywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 a to nie Kuredu? nie nie ...Kuredu to spoko kolleś ale Kredu to zimny drań -strach się bać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 pogadali :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 no prosze.Poznaniaki przeniesli sie ze spamem ze spotów tutaj z poezją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 pogadali :gwizdanie: o czym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czitos Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 a to wszystko z powodu nieszczęsnej litery "u" na mojej klawiaturze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi