Skocz do zawartości
IGNOROWANY

ZLOT OGÓLNOPOLSKI PIŁA 2009 - POEZJA ZLOTOWA

Madas

[b]Kto będzie mistrzem badmintona na Zlocie ??[b]  

1. 1. [b]Kto będzie mistrzem badmintona na Zlocie ??[b]

Rekomendowane odpowiedzi

Miron to ja myślałem że Wy chcieliście mieć dziecko bo się kochacie i takie tam a tu widze tylko o pokój na zlocie chodziło :polew: [br]Dopisany: 30 Kwiecień 2009, 10:16_________________________________________________Sławek też podpatrzył sposób Mirona ale jeszcze na tym zlocie nie skorzysta :naughty:

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Miron to ja myślałem że Wy chcieliście mieć dziecko bo się kochacie i takie tam a tu widze tylko o pokój na zlocie chodziło :polew: [br]Dopisany: 30 Kwiecień 2009, 10:16_________________________________________________Sławek też podpatrzył sposób Mirona ale jeszcze na tym zlocie nie skorzysta :naughty:

Dokładnie :good: Na zimowym pewnie już bede korzystał z patentu Mirona :kox:

trzeba się liczyć z tym że razem z nami w ośrodku bawić się bedzie stowarzyszenie Radia Maryja i do pokoju 2os może być dostawka - np 70letnia zwolenniczka Ojca Dyrektora

:polew: :polew: :polew: :polew:

Kuredu fajnie że zlot jest 10-12 lipiec bo 17-19lipiec kuzyn ma zlot forda i mogę mu dzieciaka pożyczyć :polew:[br]Dopisany: 30 Kwiecień 2009, 10:28_________________________________________________Wiesz jak jest - dzieciak nowe miejsce zwiedzi a i tatusiowi 100zł za dzień wpadnie

Nosferkiu to jaką chcesz tą nazwę :naughty:

:decayed: Nie wiem jeszcze.. Pomyślę :P (właśnie wypełniam PIT-37:polew: :polew: )

ja tam bym zostawił 2 wątki bo się zrobi później chaos, cel zrobienia 2 wątków zlotowych był taki żeby nie było problemu z odnalezieniem waznych informacji i z tym żeby popisać trochę głupot. bez urazy ale w wątku bukowina ktoś gdzieś coś tam napisał ważnego i po chwili 10str a szukaj pół dnia - a tak to sobie popiszemy a tam będzie wszycho co ważne.

No i sobie właśnie załatwiłeś kocówę.. :evil::kox::polew:

Bo Nosfer ma na drugie Spamej :kox: :gwizdanie: :naughty:

i Ty też sobie załatwiłeś.. :polew: :polew:

stowe kasujesz za wypozyczenie dzieciaka? :shocked:

+ swoje pieluchy :decayed:

to widze ze obrotny chlopak jestes :decayed:

bez przesady, narazie to żadna kasa ale już trwają procedury odnośnie adopcji jeszcze 3 dzieciaków :polew:

Miron normalnie w Forbsie będziesz niedługo

100pln za dzień użyczenia dziecka

10pln za macanie jajka

Normalnie rekin biznesu z Ciebie :polew: :polew:[br]Dopisany: 30 Kwiecień 2009, 10:47_________________________________________________

[

ja tam bym zostawił 2 wątki bo się zrobi później chaos, cel zrobienia 2 wątków zlotowych był taki żeby nie było problemu z odnalezieniem waznych informacji i z tym żeby popisać trochę głupot. bez urazy ale w wątku bukowina ktoś gdzieś coś tam napisał ważnego i po chwili 10str a szukaj pół dnia - a tak to sobie popiszemy a tam będzie wszycho co ważne.

No i sobie właśnie załatwiłeś kocówę.. :evil::kox::polew:

nie chcę nic mówić ale na zlocie będzie mój osobisty ochroniarz - Paweł :gwizdanie:

kto zna ten wie :kox::naughty::decayed:

a Madasie nie wspomnę....

Miron normalnie w Forbsie będziesz niedługo

100pln za dzień użyczenia dziecka

10pln za macanie jajka

Normalnie rekin biznesu z Ciebie :polew: :polew:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Normalnie rekin biznesu z Ciebie

zaraziłeś mnie silniczkiem a nie mam zamiaru czekać 5 lat :decayed: więc wyjścia niema :wink4:[br]Dopisany: 30 Kwiecień 2009, 11:19_________________________________________________Gdyby miał inne wyjście dzieciak napewno siedziałby w domu a moje jajko światła dziennego by nie widziało :decayed:

PROSZĘ WPŁACAĆ ZALICZKI ..... ZOSTAŁO TYLKO 11 DNI !!!

To prosze mnie przesunąć jeszcze z 6 miejsc wyzej :)

myślę że za kilka dni wykruszy się samo :cool1:

myślę że za kilka dni wykruszy się samo :cool1:

NO przez jakiś okres nic sie nie ruszało. :notworthy::)

i pewnie jeszcze z tydzień za dużo się nie zmieni ale potem myślę że na bank :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...