marcin j Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Brzydko pisząc , czekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 PROSZĘ WPŁACAĆ ZALICZKI ..... ZOSTAŁO TYLKO 11 DNI !!! makulatura oddana, żonka kończy gnieść puszki i też lecimy je oddać więć do jutra przelewik powinien pójść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 11 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 PROSZĘ WPŁACAĆ ZALICZKI ..... ZOSTAŁO TYLKO 11 DNI !!! makulatura oddana, żonka kończy gnieść puszki i też lecimy je oddać więć do jutra przelewik powinien pójść kreatywność to jest to :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 wysłać Ci całość w ZŁ czy kase za makulature+puszki ( dla mnie bez różnicy ) ok, ok - już nic nie piszę - to było ostatnie OT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAJKI Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 OK ja już tez puściłem przez ING zaliczke takze pewnie jutro rano dojedzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 OK ja już tez puściłem przez ING zaliczke takze pewnie jutro rano dojedzie... Madas, czyli już możemy zaczynać plan X.. Jak dojdzie zaliczka od Majkiego - przesyłasz mi połowę, z tej połowy Ja połowę wysyłam Hugolowi, żeby uciszał towarzystwo.. I w Sierpniu lecimy z 10 dziiiw.. dziewczynami na Haiti.. Z resztą rób tak samo.. :gwizdanie: No dobra - Mironowi wykup ten pokój w PILE i niech jedzie.. Pracuje ciężko, żeby uzbierać na zaliczkę.. Po za tym źle mu z oczu patrzy Ja tam się go boję :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 No dobra - Mironowi wykup ten pokój w PILE i niech jedzie.. Pracuje ciężko, żeby uzbierać na zaliczkę.. Po za tym źle mu z oczu patrzy Ja tam się go boję :polew: :polew: To podobno od zbierania makulatury tak ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 To podobno od zbierania makulatury tak ma Od czytania gazet po ciemku.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 to prawda Miron ma jakieś dziwne oczka ale makulatura mu poszła bo za cały zlot przelał .... intensywnie myślę nad takim interesem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 ale makulatura mu poszła bo za cały zlot przelał .... to nie przypadek... wiedział kiedy sprzedawać :gwizdanie: intensywnie myślę nad takim interesem aż boję się zapytać jak dużym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 takim dużym jak tylko się da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 może być wielki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 może być wielki toż to kalectwo .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 może być wielki toż to kalectwo .... mega interes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 ciekawe czy chętne by się znalazły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 a jak coś nie wypali to skończy się tak :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Jarko masz jakieś braki bo coraz bardziej mocny avatar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Jarko masz jakieś braki bo coraz bardziej mocny avatar chyba ma ciśnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 a jak coś nie wypali to skończy się tak :gwizdanie: K**** skąd Ty to czerpiesz :polew: :good:[br]Dopisany: 12 Maj 2009, 10:09_________________________________________________na zlocie obok będzie wesele jako dodatkowa atrakcja i co Ty Jarko na to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Jarko masz jakieś braki bo coraz bardziej mocny avatar chyba ma ciśnienie żona za szybko do pracy wyszła [br]Dopisany: 12 Maj 2009, 10:11_________________________________________________ na zlocie obok będzie wesele jako dodatkowa atrakcja i co Ty Jarko na to ktoś od Nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi