Madas Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 nie nikt od nas albo ja nic o tym nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 nie nikt od nas albo ja nic o tym nie wiem a na kawalerski też się łapiemy :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 nie nikt od nas albo ja nic o tym nie wiem a na kawalerski też się łapiemy :polew: może też będzie obok więc kto wie boniu ja tylko mam nadzieję że nie narobimy obory na tym weselu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 nie nikt od nas albo ja nic o tym nie wiem a na kawalerski też się łapiemy :polew: a nie lepiej na panieński Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 w sumie to lecę na panieński .... :gwizdanie: Ogłoszenie: " szukam niani do dziecka, 2- letniej dziewczynki - (0.50 zł / h) " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Ogłoszenie: " szukam niani do dziecka, 2- letniej dziewczynki - (50,0 zł / h) " kropki Ci się pomyliły, poprawiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 przecinkek znaczy się .... ale drogo masz Jarko Zaliczki już płyną pełną parą .... ciekawe ile osób odpadnie z tych 120 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 przecinkek znaczy się .... ale drogo masz Jarko trzeba się cenić Zaliczki już płyną pełną parą .... ciekawe ile osób odpadnie z tych 120 stawiam że nie więcej jak 20-30 osób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 też myślę że max 30 osób się wykruszy chociaż myślałem z początku o ok 40-50 os.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 przecinkek znaczy się .... ale drogo masz Jarko trzeba się cenić Zaliczki już płyną pełną parą .... ciekawe ile osób odpadnie z tych 120 stawiam że nie więcej jak 20-30 osób kilka osób sie czai na ich miejsca z listy rezerwowej wiec kpl powinien byc docelowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 A mój wyjazd stoi pod ogromnym znakiem zapytania.. Mój przyjaciel ma wesele w tym terminie.. Zapomniałem o tym A nie pojechać nie mogę. Wesele jest w Krakowie, więc nie wiem czy będzie opcja, żeby przyjechać do Piły.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelc Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 A mój wyjazd stoi pod ogromnym znakiem zapytania.. Mój przyjaciel ma wesele w tym terminie.. Zapomniałem o tym A nie pojechać nie mogę. Wesele jest w Krakowie, więc nie wiem czy będzie opcja, żeby przyjechać do Piły.. Nie żartuj.. Dasz rade .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 A mój wyjazd stoi pod ogromnym znakiem zapytania.. Mój przyjaciel ma wesele w tym terminie.. Zapomniałem o tym A nie pojechać nie mogę. Wesele jest w Krakowie, więc nie wiem czy będzie opcja, żeby przyjechać do Piły.. Nie żartuj.. Dasz rade .... E tam, zlotow bedzie wiecej niz wesel chlopaka raczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 E tam, zlotow bedzie wiecej niz wesel chlopaka raczej ale taki fajny to tylko ten :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 E tam, zlotow bedzie wiecej niz wesel chlopaka raczej ale taki fajny to tylko ten :gwizdanie: To się dopiero okaże :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 E tam, zlotow bedzie wiecej niz wesel chlopaka raczej ale taki fajny to tylko ten :gwizdanie: To się dopiero okaże :gwizdanie: właśnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 a co macie jakieś wątpliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 a co mamy wierzyć na słowo że będzie za***iście my nie z takich :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 a co macie jakieś wątpliwości a byłes na wszystkich poprzednich, żeby mówić z góry iz ten będzie jedyny i najlepszy :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 a co macie jakieś wątpliwości a byłes na wszystkich poprzednich, żeby mówić z góry iz ten będzie jedyny i najlepszy :gwizdanie: z opowieści na zlocie w Bukowinie wiem że wiele nie straciłem :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi