nike21 Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 nie klocic sie bo wam watek zamkne :gwizdanie:
kuredu Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 nie klocic sie bo wam watek zamkne :gwizdanie: przepraszam Pana ;( masz u mnie za to mycie auta i polerke felg
Madas Opublikowano 17 Maja 2009 Autor Opublikowano 17 Maja 2009 nie klocic sie bo wam watek zamkne :gwizdanie: przecież nie możesz .... za to ja mogę :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 nie klocic sie bo wam watek zamkne :gwizdanie: przepraszam Pana ;( masz u mnie za to mycie auta i polerke felg wystarczy mycie auta i polerka klamek [br]Dopisany: 17 Maj 2009, 23:36_________________________________________________ nie klocic sie bo wam watek zamkne :gwizdanie: przecież nie możesz .... za to ja mogę :gwizdanie: nie wiesz dokad siega moja reka sprawiedliwosci :gwizdanie: mam tu wtyki o jakich nawet nie marzyles
Madas Opublikowano 17 Maja 2009 Autor Opublikowano 17 Maja 2009 proszę pisać na temat bo usunę posty .......... aha ja nie mogę usuwać postów ....o cholerka
kuredu Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 nie klocic sie bo wam watek zamkne :gwizdanie: przepraszam Pana ;( masz u mnie za to mycie auta i polerke felg wystarczy polerka klamek :decayed ale ja nie napisałem że to ja Ci wypoleruję tylko że masz u mnie mycie co oznacza że to TY myjesz piękny kawalerze :gwizdanie:[br]Dopisany: 17 Maj 2009, 23:38_________________________________________________ proszę pisać na temat bo usunę posty .......... aha ja nie mogę usuwać postów ....o cholerka wszystko jest na temat prze pana, piszemy o myciu aut na zlocie w Pile
nike21 Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 na zlocie w Pile? to rozumiem ze jakies laski w bikini beda sie pryskac woda i przy okazji umyja wszystkim autka? mam nadzieje ze w cenie zlotu... :gwizdanie:
Madas Opublikowano 17 Maja 2009 Autor Opublikowano 17 Maja 2009 ale wymagania ...... na 10 gwiazdek normalnie
nike21 Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 ale wymagania ...... na 10 gwiazdek normalnie nie na 10 gwiazdek tylko za dwie i pol stowy
Madas Opublikowano 17 Maja 2009 Autor Opublikowano 17 Maja 2009 no ok jakieś laski tamtejsze się skręci i finito :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 no ok jakieś laski tamtejsze się skręci i finito :gwizdanie: sie zrobi lokalna selekcje :decayed:
jarko Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 na zlocie w Pile? to rozumiem ze jakies laski w bikini beda sie pryskac woda i przy okazji umyja wszystkim autka? To powinno być jedną z atrakcji wieczoru panieńskiego na który to w piątek sie przecież wybieramy
Madas Opublikowano 18 Maja 2009 Autor Opublikowano 18 Maja 2009 Pytanko, czy to impreza "zamknięta"?? chodzi mi o to czy np można (jeśli znależli by się chętni) wpaść na zlot w kilka samochodów na jeden dzien albo na cały zlot 3 dniowy ale noclegi szukać już we własnym zakresie?? tutaj nie dyskutujemy ..lecz na wątku "Poezja Zlotowa" .... myślę że powoli się robi za duża grupa chętnych na odwiedziny i zrobi się sajgon i ro***erducha .... w ten sposób się możemy pogubić ....a czemu się nie zapiszecie na listę , próbujemy załatwić jeszcze kilka miejsc .....[br]Dopisany: 18 Maj 2009, 12:48_________________________________________________Zlot jest imprezą zamkniętą. Jest możliwość obecności na zlocie przez całą sobotę ( ludzie z forum oraz zaprzyjaźnieni ) ....ale tylko i wyłącznie za określeniem się imiennie. Koszt pobytu w sobotę to 85 zł - w tej cenie: obiad grilowy, kolacja ogniskowa, kiełbaski z grila na lotnisku oraz wstęp na lotnisko ...
jarko Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 Panowie Organizatorzy. Tego typu info jak powyżej dawajcie może w wątek informacyjny o zlocie, a nie tutaj. Obawiam się że w takim gąszczu spamu wiele osób może to przeoczyć
Madas Opublikowano 19 Maja 2009 Autor Opublikowano 19 Maja 2009 Panowie Organizatorzy. Tego typu info jak powyżej dawajcie może w wątek informacyjny o zlocie, a nie tutaj. Obawiam się że w takim gąszczu spamu wiele osób może to przeoczyć wiem Jarko tam też wkleiłem
jarko Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 Panowie Organizatorzy. Tego typu info jak powyżej dawajcie może w wątek informacyjny o zlocie, a nie tutaj. Obawiam się że w takim gąszczu spamu wiele osób może to przeoczyć wiem Jarko tam też wkleiłem
MAJKI Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 Madas wpłynęła zaliczka za żonę bo dalej nie świeci na czerwono i nie wiem czy mam jej mówić że ją biore :gwizdanie:
jarko Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 To jest dobra pora i najlepszy czas zeby ładnie ubrac się na zlot Nowa kolekcja odzieży klubowej >> WIOSNA - LATO 2009 << Serdecznie Wszystkich zapraszam na zakupy
Madas Opublikowano 19 Maja 2009 Autor Opublikowano 19 Maja 2009 Madas wpłynęła zaliczka za żonę bo dalej nie świeci na czerwono i nie wiem czy mam jej mówić że ją biore :gwizdanie: wpłynęła Majki ...sorry zapomnieliśmy zaznaczyć .... postawię Ci wode mineralną za to
Rekomendowane odpowiedzi