Madas Opublikowano 28 Maja 2009 Autor Opublikowano 28 Maja 2009 no słyszałem że Ono to diabeł to żeś teraz delikatnie powiedział delikatnie
kuredu Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 Kuredu załatw kilka osób ze Słonecznego Patrolu na ten wekend - mogą się przydać ok dzowniłem już do Davida Hasselhoffa i coś nam skombinuje na zlocik powiedziałem że Pameli już nie chcemy bo się posypała strasznie i żeby ciut młodsze i lepiej utrzymane załatwił
miron78 Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 ...........sie przekonasz [br]Dopisany: 28 Maj 2009, 12:25_________________________________________________ Kuredu załatw kilka osób ze Słonecznego Patrolu na ten wekend - mogą się przydać ok dzowniłem już do Davida Hasselhoffa i coś nam skombinuje na zlocik powiedziałem że Pameli już nie chcemy bo się posypała strasznie i żeby ciut młodsze i lepiej utrzymane załatwił [br]Dopisany: 28 Maj 2009, 12:25_________________________________________________ [br]Dopisany: 28 Maj 2009, 12:25_________________________________________________niech zabiorą jedną pomarańczową bojke więcej - Oniak też jest ratownikiem ale po 4 flaszce o tym zapomina
Madas Opublikowano 28 Maja 2009 Autor Opublikowano 28 Maja 2009 ale jakieś lokalne Ratowniczki się skręci .... może też będą niczego sobie ....
kuredu Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 ale jakieś lokalne Ratowniczki się skręci .... może też będą niczego sobie .... tyle że wtedy to będzie Wiejski Patrol
miron78 Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 to Oniak będzie flaszki ratował prędzej sam się utopi niż pozwoli jakiejś flaszce pójść na dno
jarko Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 to Oniak będzie flaszki ratował prędzej sam się utopi niż pozwoli jakiejś flaszce pójść na dno razem tam pójdą
Madas Opublikowano 28 Maja 2009 Autor Opublikowano 28 Maja 2009 to Oniak będzie flaszki ratował prędzej sam się utopi niż pozwoli jakiejś flaszce pójść na dno razem tam pójdą to nie lepiej z laską do tego
kuredu Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 to Oniak będzie flaszki ratował prędzej sam się utopi niż pozwoli jakiejś flaszce pójść na dno razem tam pójdą to nie lepiej z laską do tego laskę na dno chcesz wysłać
Madas Opublikowano 28 Maja 2009 Autor Opublikowano 28 Maja 2009 laskę na dno chcesz wysłać jak mnie będzie wkurzać to czemu nie
nike21 Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 no to zapraszam wszystkich z rana na pyszną kawusię z ktorego rana?
Madas Opublikowano 28 Maja 2009 Autor Opublikowano 28 Maja 2009 no to zapraszam wszystkich z rana na pyszną kawusię z ktorego rana? no jak z którego ...... no tego po południu
nike21 Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 no to zapraszam wszystkich z rana na pyszną kawusię z ktorego rana? no jak z którego ...... no tego po południu to to wiem chodzilo mi o dzien :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 30 Maja 2009 Opublikowano 30 Maja 2009 małe pytanko dla organizacji: Przyjazd i zakwaterowanie od godz. 12:00 czy można przyjechać o 10.00 i do 12.00 poczekać na pokój ? Nr 1: zimna porcja ( pieczywo, masło, wędliny, warzywa, sery) + pierogi ruskie, z kapustą i grzybami, z mięsem czy jak wybiorę tą opcje to muszę określić jakie pierogi czy to będzie zestaw wszystkich ? Po obiadokolacji karaoke i dyskoteka. czy na dyskotece jest jakiś strój obowiązkowy ? Godz. 8:00-9:30 śniadanie w formie szwedzkiego stołu czy jest możliwość zejścia na śniadanie przed 8.00 czy godziny są sztywne ? Godz. 10:00 wyjazd na lotnisko (11km od ośrodka) o 10.00 już ruszamy czy to godzina zbiórki ? Osoby niezainteresowane spędzeniem czasu na lotnisku mogą miło spędzić czas nad jeziorkiem. czy trzeba się wcześniej określić ? jak tak to do kiedy ? jazda ze szklanką wody na masce w jaki sposób będzie mocowana szklanka - nie chciałbym porysować sobie lakieru ? parkowanie precyzyjne czy osoby z parktronikiem też mogą brać udział ? nagrody dla zwycięzców czy można coś więcej na temat nagród ? może już mam coś takiego i bez sensu żebym startował ? Na lotnisku dostępny będzie grill z kiełbaskami i pieczywem (w cenie zlotu) czy osoby skaczące ze spadochronem też będą miały porcje ( nie wiem czy brać parasol ) ziemniaki pieczone z sosami jakie dokładnie bedą sosy ? soki owocowe jakie smaki ? Godz. 20:00 kolacja w formie ogniska, śpiewy i tańce czy śpiewy i tańce są obowiązkowe czy można uczestniczyć jako obserwator ? Godz. 12:00 pożegnanie i przedwyjazdowy poczęstunek w formie ciepłej zupki rozumiem że niema możliwości wyboru zupki ? z góry dzięki za odpowiedź - reszta jest dla mnie jasna, w razie czego będę pytał :polew:
Flyer Opublikowano 30 Maja 2009 Opublikowano 30 Maja 2009 parkowanie precyzyjne czy osoby z parktronikiem też mogą brać udział ? Osobom z parktrnikiem skladamy lusterka zewnetrzne i zaklejamy wsteczne. Godz. 20:00 kolacja w formie ogniska, śpiewy i tańce czy śpiewy i tańce są obowiązkowe czy można uczestniczyć jako obserwator ? Beda rozne opcje: Mozesz byc uciszony [siedzisz cicho i sie nie odzywasz] Mozesz byc moderowany [poziu mowi Ci co mozesz robic i kiedy mozesz sie odezwac] Mozesz miec bana [siedzisz w pokoju, brak mozliwosc podgladania imprezy przez okno]
kuredu Opublikowano 30 Maja 2009 Opublikowano 30 Maja 2009 małe pytanko dla organizacji: Przyjazd i zakwaterowanie od godz. 12:00 czy można przyjechać o 10.00 i do 12.00 poczekać na pokój ? można Nr 1: zimna porcja ( pieczywo, masło, wędliny, warzywa, sery) + pierogi ruskie, z kapustą i grzybami, z mięsem czy jak wybiorę tą opcje to muszę określić jakie pierogi czy to będzie zestaw wszystkich ? do wyboru konkretne pierogi Po obiadokolacji karaoke i dyskoteka. czy na dyskotece jest jakiś strój obowiązkowy ? tak ale o tym później Godz. 8:00-9:30 śniadanie w formie szwedzkiego stołu czy jest możliwość zejścia na śniadanie przed 8.00 czy godziny są sztywne ? godziny sztywne Godz. 10:00 wyjazd na lotnisko (11km od ośrodka) o 10.00 już ruszamy czy to godzina zbiórki ? wyjazd o 10 spod hotelu Osoby niezainteresowane spędzeniem czasu na lotnisku mogą miło spędzić czas nad jeziorkiem. czy trzeba się wcześniej określić ? jak tak to do kiedy ? każdy dostanie info na PW jakie są konkurencje i czy startuje w nich na lotnisku jesli startuje tzn że przyjedzie a jak nie to nie musi nas informować co robi w wolnym czasie jazda ze szklanką wody na masce w jaki sposób będzie mocowana szklanka - nie chciałbym porysować sobie lakieru ? to będzie raczej miska na przyssawkę z gumą tak by lakieru nie porysować parkowanie precyzyjne czy osoby z parktronikiem też mogą brać udział? jasne że tak ale jak będziesz chciał wygrać to będziesz musiał parkować w takim tempie że zanim parktronic zapiszczy to Ty już bedziesz wyjeżdzał i parkował w kolejną przeszkodę nagrody dla zwycięzców czy można coś więcej na temat nagród ? może już mam coś takiego i bez sensu żebym startował ? nie można - póki co :gwizdanie: a poza tym to startujemy dla przyjemności a nie dla nagród Na lotnisku dostępny będzie grill z kiełbaskami i pieczywem (w cenie zlotu) czy osoby skaczące ze spadochronem też będą miały porcje ( nie wiem czy brać parasol ) każdy kto jedzie na lotnisko ma zapewnione jedzenie z grilla a To czy skorzysta to jego sprawa ziemniaki pieczone z sosami jakie dokładnie bedą sosy ? zadzwoń do kucharki bo ja nie wiem dokładnie soki jakie smaki ? czosnkowo-buraczkowy ziemniaczano-cebulowy selerowo-porowy Godz. 20:00 kolacja w formie ogniska, śpiewy i tańce czy śpiewy i tańce są obowiązkowe czy można uczestniczyć jako obserwator ? Ty Miron musisz śpiewać i tańczyć na stole w samych stringach Godz. 12:00 pożegnanie i przedwyjazdowy poczęstunek w formie ciepłej zupki rozumiem że niema możliwości wyboru zupki ? dobrze rozumujesz z góry dzięki za odpowiedź - reszta jest dla mnie jasna, w razie czego będę pytał :polew: jeszcze jakbyś miał pytanie odnośnie koloru płytek w łazienkach i materiału na pościel to z chęcią udzielę Ci odpowiedzi wilgotność powietrza na poziomie 47%, zachmurzenie umiarkowane, wiatr zalatujący świeżo rozrzuconym obornikiem
marcin j Opublikowano 30 Maja 2009 Opublikowano 30 Maja 2009 jeszcze jakbyś miał pytanie odnośnie koloru płytek w łazienkach i materiału na pościel to z chęcią udzielę Ci odpowiedziwilgotność powietrza na poziomie 47%, zachmurzenie umiarkowane, wiatr zalatujący świeżo rozrzuconym obornikiem Bede sie czuł jak u siebie
Madas Opublikowano 30 Maja 2009 Autor Opublikowano 30 Maja 2009 miron znowu coś przypalał i to coś mocnego
Rekomendowane odpowiedzi