miron78 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 ale ja naprawdę nie chcę wskoczyć na jego miejsce - proszę przmyślcie to jeszcze - może niech zostanie tak jak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 ale ja naprawdę nie chcę wskoczyć na jego miejsce - proszę przmyślcie to jeszcze - może niech zostanie tak jak jest masz predyspozycje na fotel wszystko chcesz zamykać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 ale ja naprawdę nie chcę wskoczyć na jego miejsce - proszę przmyślcie to jeszcze - może niech zostanie tak jak jest masz predyspozycje na fotel wszystko chcesz zamykać co chce zamykac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 ale ja naprawdę nie chcę wskoczyć na jego miejsce - proszę przmyślcie to jeszcze - może niech zostanie tak jak jest masz predyspozycje na fotel wszystko chcesz zamykać no nadaję się jak mało kto [br]Dopisany: 24 Kwiecień 2009, 23:06_________________________________________________a tak przy okazji - wszystko już zostało tu powiedziane ? to zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 czyli Hugo78 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 czyli Hugo78 69 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 czyli Hugo78 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 czyli Hugo78 post jest nie ważny - temat był już zmaknięty Ps. starczy Tomeks - nie róbmy OT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 czyli Hugo78 69 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Madas a Ty się szkol - bo nie wypada żebym organizatora ograł - wiesz w tą białą piłeczke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Ps. starczy Tomeks - nie róbmy OT tak,tak ...to nie w naszym stylu :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Miron póki co to Ty nie jedziesz bo PW nie wysłałeś :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Miron póki co to Ty nie jedziesz bo PW nie wysłałeś :polew: bo nie jadę - wpadne tylko w sobote po identyfikator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Miron póki co to Ty nie jedziesz bo PW nie wysłałeś :polew: bo nie jadę - wpadne tylko w sobote po identyfikator identyfikator kosztuje tylko 244pln :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Kuredu - jesteś gorszy od Kuby Wojewódzkiego, bo on mnie do swojego programu narazie 3 razy zapraszał a Ty mi już 5 PW wysłałeś że musze jechać i koniec, że jak nie pojadę to już nie ten zlot i.t.p. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Miron póki co to Ty nie jedziesz bo PW nie wysłałeś :polew: bo nie jadę - wpadne tylko w sobote po identyfikator identyfikator kosztuje tylko 244pln :polew: promocja jakas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Kuredu - jesteś gorszy od Kuby Wojewódzkiego, bo on mnie do swojego programu narazie 3 razy zapraszał a Ty mi już 5 PW wysłałeś że musze jechać i koniec, że jak nie pojadę to już nie ten zlot i.t.p. wysłałem Ci 5PW bo musi mieć kto przy grillu stać i kiełbase smażyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Miron póki co to Ty nie jedziesz bo PW nie wysłałeś :polew: bo nie jadę - wpadne tylko w sobote po identyfikator identyfikator kosztuje tylko 244pln :polew: promocja jakas? nie no, po tyle sa identyfikatory, reszta jest w promocji po 11 zl :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 a jakies hostessy tez sa na sobote zarezerwowane? :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi