Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

ZLOT OGÓLNOPOLSKI PIŁA 2009 - POEZJA ZLOTOWA

[b]Kto będzie mistrzem badmintona na Zlocie ??[b]  

1. 1. [b]Kto będzie mistrzem badmintona na Zlocie ??[b]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kuredu nie może być w ankiecie - znowu będą na niego głosować z litości :disgust:

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kuredu nie może być w ankiecie - znowu będą na niego głosować z litości :disgust:

już nie możesz ..... :polew:

Opublikowano

o przepraszam

w swiecie badmintona jestem znany jako "LOTKA ZNISZCZENIA" i żadnych szans nie macie

wiec ludzie zagłosują z rozsądku a nie litości :cool1:

Opublikowano

o przepraszam

w swiecie badmintona jestem znany jako "LOTKA ZNISZCZENIA" i żadnych szans nie macie

wiec ludzie zagłosują z rozsądku a nie litości :cool1:

no bo tak gra że lotki niszczy .... a mówiłem mu że gra się rakietkami a nie nożem :polew:

Opublikowano

no ludziska przy takim zapale do sportu i tylu możliwościach ośrodka to nam zlotu zabraknie :)

Opublikowano

założę się że na 80 % tego co chcemy zrobić nie będzie czasu przez same lotnisko które zajmuje całą sobotę ..... a w niedziele wszyscy będą dochodzić do siebie .... w piątek pewnie będzie jeszcze niemrawo .....

Opublikowano

bez strachu - w sobote się przysiedzi do wieczora po powrocie z lotniska :good:[br]Dopisany: 09 Czerwiec 2009, 09:18_________________________________________________kto nie umie śpiewać to będzie sporty uprawiał :)

Opublikowano

może i tak .... ale jeszcze jedna atrakcja jest w sobotę - WESELE :evil:

Opublikowano

ooooojjjjjj będzie szumnie coś czuję :) oj będzie

Opublikowano

ja tylko mam nadzieję że panna młoda nie wywinie numeru jak my tam będziemy ....

Opublikowano

ja tylko mam nadzieję że panna młoda nie wywinie numeru jak my tam będziemy ....

myślisz że poleci na kolesia z audi :decayed:

oj będzie miała wybór będzie[br]Dopisany: 09 Czerwiec 2009, 09:27_________________________________________________coś mi się zdaje że na ten zlot to powinno się solo przyjechać :naughty:

Opublikowano

wiele osób prosiło i skreślenie os tow z listy ale było juz za późno :naughty::polew:

Opublikowano

no ludziska przy takim zapale do sportu i tylu możliwościach ośrodka to nam zlotu zabraknie :)

bo zlot winien trwać cały tydzień :kox:

czy w konkurencjach sportowych, są przewidziane dzikie karty :naughty::decayed:

Opublikowano

dzikie karty może nie ale dzikie konkurencję tak :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

czyli :kox::cool1:
Opublikowano

a no nie wiem coś się wymyśli ale na bank będą dzikie :decayed:[br]Dopisany: 09 Czerwiec 2009, 09:44__________________________________________________________________________________________________PRZYPOMINAM O ZBLIŻAJĄCYM SIĘ TERMINIE WPŁATY ZA CAŁY ZLOT MŁOKOSY :evil: :evil: :evil:

Opublikowano

PRZYPOMINAM O ZBLIŻAJĄCYM SIĘ TERMINIE WPŁATY ZA CAŁY ZLOT MŁOKOSY :evil: :evil: :evil:

jak masz coś do krakusów to pisz im na regionalnym bo tu nie wszyscy czytają :kox: :gwizdanie: :polew: :polew:
Opublikowano
:evil:
Opublikowano

raczej dzikie kary jak coś ci nie wyjdzie :polew::kox:

Opublikowano

Wpłacać siano nie gadać bo na wakację nam brakuje :evil:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...