miron78 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Kuredu nie może być w ankiecie - znowu będą na niego głosować z litości
Madas Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2009 Kuredu nie może być w ankiecie - znowu będą na niego głosować z litości już nie możesz .....
kuredu Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 o przepraszam w swiecie badmintona jestem znany jako "LOTKA ZNISZCZENIA" i żadnych szans nie macie wiec ludzie zagłosują z rozsądku a nie litości
Madas Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2009 o przepraszam w swiecie badmintona jestem znany jako "LOTKA ZNISZCZENIA" i żadnych szans nie macie wiec ludzie zagłosują z rozsądku a nie litości no bo tak gra że lotki niszczy .... a mówiłem mu że gra się rakietkami a nie nożem
miron78 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 no ludziska przy takim zapale do sportu i tylu możliwościach ośrodka to nam zlotu zabraknie
Madas Opublikowano 9 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2009 założę się że na 80 % tego co chcemy zrobić nie będzie czasu przez same lotnisko które zajmuje całą sobotę ..... a w niedziele wszyscy będą dochodzić do siebie .... w piątek pewnie będzie jeszcze niemrawo .....
miron78 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 bez strachu - w sobote się przysiedzi do wieczora po powrocie z lotniska [br]Dopisany: 09 Czerwiec 2009, 09:18_________________________________________________kto nie umie śpiewać to będzie sporty uprawiał
Madas Opublikowano 9 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2009 może i tak .... ale jeszcze jedna atrakcja jest w sobotę - WESELE
miron78 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 ooooojjjjjj będzie szumnie coś czuję oj będzie
Madas Opublikowano 9 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2009 ja tylko mam nadzieję że panna młoda nie wywinie numeru jak my tam będziemy ....
miron78 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 ja tylko mam nadzieję że panna młoda nie wywinie numeru jak my tam będziemy .... myślisz że poleci na kolesia z audi oj będzie miała wybór będzie[br]Dopisany: 09 Czerwiec 2009, 09:27_________________________________________________coś mi się zdaje że na ten zlot to powinno się solo przyjechać
Madas Opublikowano 9 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2009 wiele osób prosiło i skreślenie os tow z listy ale było juz za późno
krzyniek Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 no ludziska przy takim zapale do sportu i tylu możliwościach ośrodka to nam zlotu zabraknie bo zlot winien trwać cały tydzień czy w konkurencjach sportowych, są przewidziane dzikie karty
Madas Opublikowano 9 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2009 no ludziska przy takim zapale do sportu i tylu możliwościach ośrodka to nam zlotu zabraknie bo zlot winien trwać cały tydzień czy w konkurencjach sportowych, są przewidziane dzikie karty dzikie karty może nie ale dzikie konkurencję tak :kox:
krzyniek Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 no ludziska przy takim zapale do sportu i tylu możliwościach ośrodka to nam zlotu zabraknie bo zlot winien trwać cały tydzień czy w konkurencjach sportowych, są przewidziane dzikie karty dzikie karty może nie ale dzikie konkurencję tak :kox: czyli
Madas Opublikowano 9 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2009 a no nie wiem coś się wymyśli ale na bank będą dzikie [br]Dopisany: 09 Czerwiec 2009, 09:44__________________________________________________________________________________________________PRZYPOMINAM O ZBLIŻAJĄCYM SIĘ TERMINIE WPŁATY ZA CAŁY ZLOT MŁOKOSY :evil:
krzyniek Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 PRZYPOMINAM O ZBLIŻAJĄCYM SIĘ TERMINIE WPŁATY ZA CAŁY ZLOT MŁOKOSY :evil: jak masz coś do krakusów to pisz im na regionalnym bo tu nie wszyscy czytają :gwizdanie: :polew:
Kaśka Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 no ludziska przy takim zapale do sportu i tylu możliwościach ośrodka to nam zlotu zabraknie bo zlot winien trwać cały tydzień czy w konkurencjach sportowych, są przewidziane dzikie karty dzikie karty może nie ale dzikie konkurencję tak :kox: raczej dzikie kary jak coś ci nie wyjdzie
kuredu Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Wpłacać siano nie gadać bo na wakację nam brakuje
Rekomendowane odpowiedzi