oZiX Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 dziewczyny spokojnie :gwizdanie: nasze dziewczyny nie są spokojne no chyba że ... nie nie są nigdy zresztą przekonasz się MAdasku jak będziesz dostawał wiesz czym i wiesz kiedy można z tego zrobić jedną z atrakcji zlotu :gwizdanie: :gwizdanie:
Madas Opublikowano 9 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2009 dziewczyny spokojnie :gwizdanie: my nie jesteśmy spokojne, źle trafiłes :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: no to ja wiedziałem że dobrze trafiłem
oZiX Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 dziewczyny spokojnie :gwizdanie: my nie jesteśmy spokojne, źle trafiłes :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: no to ja wiedziałem że dobrze trafiłem ;>
jarko Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 dziewczyny spokojnie :gwizdanie: my nie jesteśmy spokojne, źle trafiłes :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: no to ja wiedziałem że dobrze trafiłem sie dopiero okaże :gwizdanie:
Madas Opublikowano 9 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2009 widzę że nikt we mnie nie wierzy w badmintona ...ale żeby żona była lepsza
oZiX Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 widzę że nikt we mnie nie wierzy w badmintona ...ale żeby żona była lepsza jest kobietą ma przewagę :gwizdanie:
jarko Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 widzę że nikt we mnie nie wierzy w badmintona ...ale żeby żona była lepsza I to jeszcze na forum motoryzacyjnym :gwizdanie:
Madas Opublikowano 9 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2009 widzę że nikt we mnie nie wierzy w badmintona ...ale żeby żona była lepsza I to jeszcze na forum motoryzacyjnym :gwizdanie: otóż to ... depresja może mnie dopaść
jarko Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 widzę że nikt we mnie nie wierzy w badmintona ...ale żeby żona była lepsza I to jeszcze na forum motoryzacyjnym :gwizdanie: otóż to ... depresja może mnie dopaść przytule Cie na zlocie
Madas Opublikowano 9 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2009 przytule Cie na zlocie taaa .... żona będzie zazdrosna i jep paletką w łep
jarko Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 przytule Cie na zlocie taaa .... żona będzie zazdrosna i jep paletką w łep same problemy :gwizdanie: ZLOT BEZ BAB
kuredu Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 jak bez Bab jak mi mówiłeś że jesteś na łańcuchy u żony 2m
oZiX Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 przytule Cie na zlocie taaa .... żona będzie zazdrosna i jep paletką w łep to wy tam się chłopaki poprzytulacie a ja przytulę Twoją żonę żeby jej smutno nie było i Ciebie nie biła :gwizdanie: :gwizdanie: jestem w stanie to zrobić dla Ciebie!!
Madas Opublikowano 9 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2009 przytule Cie na zlocie taaa .... żona będzie zazdrosna i jep paletką w łep to wy tam się chłopaki poprzytulacie a ja przytulę Twoją żonę żeby jej smutno nie było i Ciebie nie biła :gwizdanie: :gwizdanie: jestem w stanie to zrobić dla Ciebie!! no ciekawe jak ze zlotu byś wrócił
kuredu Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 przytule Cie na zlocie taaa .... żona będzie zazdrosna i jep paletką w łep to wy tam się chłopaki poprzytulacie a ja przytulę Twoją żonę żeby jej smutno nie było i Ciebie nie biła :gwizdanie: :gwizdanie: jestem w stanie to zrobić dla Ciebie!! trafiłes na czuły punkt a sa takie dwa - żona i Kolejorz także..... :gwizdanie:[br]Dopisany: 09 Czerwiec 2009, 19:59_________________________________________________ przytule Cie na zlocie taaa .... żona będzie zazdrosna i jep paletką w łep to wy tam się chłopaki poprzytulacie a ja przytulę Twoją żonę żeby jej smutno nie było i Ciebie nie biła :gwizdanie: :gwizdanie: jestem w stanie to zrobić dla Ciebie!! no ciekawe jak ze zlotu byś wrócił no nie chciałem mu tego mówić tak wprost
Piechol Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 o kto to mówił, że wszystko zostaje w rodzinie, Bóg kazał się dzielić i takie tam?
kuredu Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 o kto to mówił, że wszystko zostaje w rodzinie, Bóg kazał się dzielić i takie tam? moja rodzina na tym forum to moja żona z Madasem i Paweł ze mną wieć my sie możemy mieniać i dzielić żonami a reszta nie
oZiX Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 przytule Cie na zlocie taaa .... żona będzie zazdrosna i jep paletką w łep to wy tam się chłopaki poprzytulacie a ja przytulę Twoją żonę żeby jej smutno nie było i Ciebie nie biła :gwizdanie: :gwizdanie: jestem w stanie to zrobić dla Ciebie!! no ciekawe jak ze zlotu byś wrócił zakładam że w trumnie :gwizdanie: :gwizdanie: chociaż moja by mnie ubiła zazdrosna z niej baba że szok [; a nei idzie jej wybić z głowy wyjazdu :gwizdanie:
Madas Opublikowano 9 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2009 zakładam że w trumnie :gwizdanie: :gwizdanie: chociaż moja by mnie ubiła zazdrosna z niej baba że szok [; a nei idzie jej wybić z głowy wyjazdu :gwizdanie: damy po 2 dychy i na zakupy puścim
Rekomendowane odpowiedzi