Madas Opublikowano 22 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2009 adamooo jest chetny jechac oooo to dobrze to je mój sparing partner
poziek Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 adamooo jest chetny jechac oooo to dobrze to je mój sparing partner :polew: :polew: :polew: nie ta waga...ty w koguciej w Adaś ciężkiej
Madas Opublikowano 22 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2009 adamooo jest chetny jechac oooo to dobrze to je mój sparing partner :polew: :polew: :polew: nie ta waga...ty w koguciej w Adaś ciężkiej nie ma jak to solidny sprawdzian
poziek Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 nie ma jak to solidny sprawdzian to sprawdzaj się z nim w niedziele, tuż przed rozjadami...szkoda byłoby żebyś już od piątku był nieobecny :kox:
Madas Opublikowano 22 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2009 nie ma jak to solidny sprawdzian to sprawdzaj się z nim w niedziele, tuż przed rozjadami...szkoda byłoby żebyś już od piątku był nieobecny :kox: zamkną mnie za pobicie
jarko Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 senkju za info non problemos adamooo jest chetny jechac spóźniłeś się
poziek Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 zamkną mnie za pobicie nie przyjmą do szpitala
jarko Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 zamkną mnie za pobicie nie przyjmą do szpitala a będzie w ogóle jeszcze po co...
Alona Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 a własnie Poziek, a czym Ty na zlot polecisz, nie sprzedałeś jeszcze swojej maszyny?? :cool1:
jarko Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 a własnie Poziek, a czym Ty na zlot polecisz, nie sprzedałeś jeszcze swojej maszyny?? :cool1:
Madas Opublikowano 22 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2009 zamkną mnie za pobicie nie przyjmą do szpitala a będzie w ogóle jeszcze po co... a nie wiem stawiliście mi wyzwanie
poziek Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 a własnie Poziek, a czym Ty na zlot polecisz, nie sprzedałeś jeszcze swojej maszyny?? :cool1: Kochanie nie ważne czym przyjadę, czy to będzie siwy, czy Eva czy Nexia czy inne A4. Najważniejsze, że w końcu się zobaczymy i przywitam Cie soczystym pocałunkiem z języczkiem
Madas Opublikowano 22 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2009 a własnie Poziek, a czym Ty na zlot polecisz, nie sprzedałeś jeszcze swojej maszyny?? :cool1: Kochanie nie ważne czym przyjadę, czy to będzie siwy, czy Eva czy Nexia czy inne A4. Najważniejsze, że w końcu się zobaczymy i przywitam Cie soczystym pocałunkiem z języczkiem :decayed: :polew:
poziek Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 a nie wiem stawiliście mi wyzwanie żadnego wyzwania...my po prostu troszczymy się o ciebie, i twoja rodzinę
Alona Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 a własnie Poziek, a czym Ty na zlot polecisz, nie sprzedałeś jeszcze swojej maszyny?? :cool1: Kochanie nie ważne czym przyjadę, czy to będzie siwy, czy Eva czy Nexia czy inne A4. Najważniejsze, że w końcu się zobaczymy i przywitam Cie soczystym pocałunkiem z języczkiem :polew: :polew: :polew: Poziek widze ze szydera do ntej :kox: słuchaj, możemy sie poznać wcześniej, gdyż mam zamiar do wawy na spocika wpaść w przyszłym tygodniu :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: tylko bez języczka proszę :kox:
Madas Opublikowano 22 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2009 a nie wiem stawiliście mi wyzwanie żadnego wyzwania...my po prostu troszczymy się o ciebie, i twoja rodzinę nie trieba ... wiele w życiu przeszedłem i przeżyłem więc i to też przeżyje co nas nie zabije to wzmocni
jarko Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 a nie wiem stawiliście mi wyzwanie żadnego wyzwania...my po prostu troszczymy się o ciebie, i twoja rodzinę tłumaczę: Nie Cfaniakuj :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
poziek Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 a własnie Poziek, a czym Ty na zlot polecisz, nie sprzedałeś jeszcze swojej maszyny?? :cool1: Kochanie nie ważne czym przyjadę, czy to będzie siwy, czy Eva czy Nexia czy inne A4. Najważniejsze, że w końcu się zobaczymy i przywitam Cie soczystym pocałunkiem z języczkiem :polew: :polew: :polew: Poziek widze ze szydera do ntej :kox: słuchaj, możemy sie poznać wcześniej, gdyż mam zamiar do wawy na spocika wpaść w przyszłym tygodniu :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: spoko, to wycałujemy się na spocie w wawie a na zlocie zapodamy juz full sex attack tylko najpierw się ze wszystkimi przywitaj bo nie zobaczą cie od piątku wieczór do niedzieli rano :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi