Madas Opublikowano 23 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2009 kurde nic już z tej gadki nie kumam a mowielm zebys tego gowna nie palil bo Ci szkodzi :gwizdanie: wiem ale co mi szkodzi
nike21 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 mi wystarczy mały lub jego brak no jak to? kochanego cialka nigdy za wiele... :gwizdanie: u faceta brzuch mi sie nie pdooba, ale juz tysiac razy o tym mówiłam :tongue4: ja nie wiem czy 1000 ale tez mowilem ze dobry gospodarz trzyma sprzet pod wiata :gwizdanie:
kuredu Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 moja żona mówi że Nikus jest przykładem kulturalnego i wyprostowanego faceta więc dziewczyny z tym brzuchem to nie tak źle u niego
nike21 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 kurde nic już z tej gadki nie kumam a mowielm zebys tego gowna nie palil bo Ci szkodzi :gwizdanie: wiem ale co mi szkodzi wychodzisz z tego samego zalozenia ze jakies hoby trzeba w zyciu miec? :gwizdanie: swoj chlop
malutka:) Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 kurde nic już z tej gadki nie kumam MADASKU!!!! Jeszcze raz-powoli skup sie i pomału se syćko cytej-my poczekamy prawda koledzy??? :polew:
nike21 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 moja żona mówi że Nikus jest przykładem kulturalnego i wyprostowanego faceta więc dziewczyny z tym brzuchem to nie tak źle u niego tej tej, nie odkrywaj wszystkich moich kart tak od razu :gwizdanie:
Madas Opublikowano 23 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2009 kurde nic już z tej gadki nie kumam MADASKU!!!! Jeszcze raz-powoli skup sie i pomału se syćko cytej-my poczekamy prawda koledzy??? :polew: aj nie mam czasa ... na sex lini mam kogoś
nike21 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 kurde nic już z tej gadki nie kumam MADASKU!!!! Jeszcze raz-powoli skup sie i pomału se syćko cytej-my poczekamy prawda koledzy??? :polew: aj nie mam czasa ... na sex lini mam kogoś pewnie Kuredu :gwizdanie:
malutka:) Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 kurde nic już z tej gadki nie kumam MADASKU!!!! Jeszcze raz-powoli skup sie i pomału se syćko cytej-my poczekamy prawda koledzy??? :polew: aj nie mam czasa ... na sex lini mam kogoś ja też właśnie se przerwe strzeliłam ale nie na linii !!! -żonie wolne dałeś??? :polew:
nike21 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 żonie wolne dałeś??? :polew: niech zlapie oddech dziewczyna :naughty:
kuredu Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 kurde nic już z tej gadki nie kumam MADASKU!!!! Jeszcze raz-powoli skup sie i pomału se syćko cytej-my poczekamy prawda koledzy??? :polew: aj nie mam czasa ... na sex lini mam kogoś pewnie Kuredu :gwizdanie: kuzwa jakby to była zlot linia to tak ale nie sex linia
malutka:) Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 żonie wolne dałeś??? :polew: niech zlapie oddech dziewczyna :naughty: teraz oddech??? a co bedzie za 10 lat????? :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 kuzwa jakby to była zlot linia to tak ale nie sex linia a kto Was tam wie... za Wami nie idzie nadazyc :gwizdanie:
adadur Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 kurde nic już z tej gadki nie kumam Nie przejmuj sie też się gubię :gwizdanie:
kuredu Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 kuzwa jakby to była zlot linia to tak ale nie sex linia a kto Was tam wie... za Wami nie idzie nadazyc :gwizdanie: Ty sie lepiej jutro na balety szykuj :naughty: :kox:
nike21 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 żonie wolne dałeś??? :polew: niech zlapie oddech dziewczyna :naughty: teraz oddech??? a co bedzie za 10 lat????? :gwizdanie: Madas za 10 lat nie bedzie juz mogl... nawet po tych niebieskich na wzmocnienie :naughty:
Madas Opublikowano 23 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2009 kurde nic już z tej gadki nie kumam Nie przejmuj sie też się gubię :gwizdanie: od razu jest mi lżej ... :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 kurde nic już z tej gadki nie kumam Nie przejmuj sie też się gubię :gwizdanie: kup se GPSa :kox: kuzwa jakby to była zlot linia to tak ale nie sex linia a kto Was tam wie... za Wami nie idzie nadazyc :gwizdanie: Ty sie lepiej jutro na balety szykuj :naughty: :kox: no szykuje sie... tylko chyba za malo mam piwa na dzisiaj
poziek Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 siema...z tego co widziałem to są już dwie piękne Panie wypowiadające się w tym temacie Bardzo mnie to cieszy, jedna będzie siedziała na moim prawym kolanie podczas gdy druga będzie podawać mi karkówkę i zimne piwko na zlocie
nike21 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 siema...z tego co widziałem to są już dwie piękne Panie wypowiadające się w tym temacie Bardzo mnie to cieszy, jedna będzie siedziała na moim prawym kolanie podczas gdy druga będzie podawać mi karkówkę i zimne piwko na zlocie hahahaha dobrze ze za marzenia nie karaja bo bys dostal dozywocie :polew: [br]Dopisany: 23 Czerwiec 2009, 22:59_________________________________________________te dziewczyny juz maja miejscowke na moich kolanach tylko jeszcze nic o tym nie wiedza :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi