Madas Opublikowano 23 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2009 słuchajcie będzie pojedynek na 1/4 gołych babek ... przyjmuję zakłady na PW ... (w euro) ....
kuredu Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 te dziewczyny juz maja miejscowke na moich kolanach tylko jeszcze nic o tym nie wiedza :gwizdanie: czyli jedna na prawym , druga na lewym a Ilonka na bolcu :polew: :polew: :polew:
nike21 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 słuchajcie będzie pojedynek na 1/4 gołych babek ... przyjmuję zakłady na PW ... (w euro) .... ale tiptopami? :kox:
malutka:) Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 siema...z tego co widziałem to są już dwie piękne Panie wypowiadające się w tym temacie Bardzo mnie to cieszy, jedna będzie siedziała na moim prawym kolanie podczas gdy druga będzie podawać mi karkówkę i zimne piwko na zlocie CZY TEN ZIELONY MÓWIŁ O KOLEŻANCE ALONIE I O MNIE????????? :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 te dziewczyny juz maja miejscowke na moich kolanach tylko jeszcze nic o tym nie wiedza :gwizdanie: czyli jedna na prawym , druga na lewym a Ilonka na bolcu :polew: :polew: :polew: juz Ci powiedzialem ze masz nie odkrywac moich kart czy Ty mi w myslach czytasz czy jak :gwizdanie:
Madas Opublikowano 23 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2009 siema...z tego co widziałem to są już dwie piękne Panie wypowiadające się w tym temacie Bardzo mnie to cieszy, jedna będzie siedziała na moim prawym kolanie podczas gdy druga będzie podawać mi karkówkę i zimne piwko na zlocie CZY TEN ZIELONY MÓWIŁ O KOLEŻANCE ALONIE I O MNIE????????? :gwizdanie: zgadza się
kuredu Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 te dziewczyny juz maja miejscowke na moich kolanach tylko jeszcze nic o tym nie wiedza :gwizdanie: czyli jedna na prawym , druga na lewym a Ilonka na bolcu :polew: :polew: :polew: juz Ci powiedzialem ze masz nie odkrywac moich kart czy Ty mi w myslach czytasz czy jak :gwizdanie: to wyłącz skypa i przestan mi mówic co mam pisac :polew: :polew: :polew:
Alona Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 siema...z tego co widziałem to są już dwie piękne Panie wypowiadające się w tym temacie Bardzo mnie to cieszy, jedna będzie siedziała na moim prawym kolanie podczas gdy druga będzie podawać mi karkówkę i zimne piwko na zlocie CZY TEN ZIELONY MÓWIŁ O KOLEŻANCE ALONIE I O MNIE????????? :gwizdanie: zgadza się klasyczne muuuuuuuuuuuuczenie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
malutka:) Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 siema...z tego co widziałem to są już dwie piękne Panie wypowiadające się w tym temacie Bardzo mnie to cieszy, jedna będzie siedziała na moim prawym kolanie podczas gdy druga będzie podawać mi karkówkę i zimne piwko na zlocie hahahaha dobrze ze za marzenia nie karaja bo bys dostal dozywocie :polew: [br]Dopisany: 23 Czerwiec 2009, 22:59_________________________________________________te dziewczyny juz maja miejscowke na moich kolanach tylko jeszcze nic o tym nie wiedza :gwizdanie: jakie dożywocie???? krzesło elektryczne na sucho bez wody żeby sie lepiej smażył!! :polew:
nike21 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 to wyłącz skypa i przestan mi mówic co mam pisac :polew: :polew: :polew: ok juz nie bede
poziek Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 jakie dożywocie???? krzesło elektryczne na sucho bez wody żeby sie lepiej smażył!! :polew: o widzę, że lubicie a ostro z klapsami :naughty: podoba mi się
malutka:) Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 jakie dożywocie???? krzesło elektryczne na sucho bez wody żeby sie lepiej smażył!! :polew: o widzę, że lubicie a ostro z klapsami :naughty: podoba mi się Te ZIELONY-napisałeś że jedna podaje Tobie karkówke z grilla ale nie napisałeś co ma robić druga???? :polew: musimy wiedzieć co nas czeka....
poziek Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 jakie dożywocie???? krzesło elektryczne na sucho bez wody żeby sie lepiej smażył!! :polew: o widzę, że lubicie a ostro z klapsami :naughty: podoba mi się Te ZIELONY-napisałeś że jedna podaje Tobie karkówke z grilla ale nie napisałeś co ma robić druga???? :polew: musimy wiedzieć co nas czeka.... słoneczko przecież napisałem, że jedna podaje karkówkę a druga SIEDZI NA PRAWYM KOLANIE i od czasu do czasu pozwolę żeby posmyrgała Nikusia za uchem :naughty: :naughty:
nike21 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 pozwolę żeby posmyrgała Nikusia za uchem o pozwolenie to Ty bedziesz mogl prosic mnie na pismie przez Kuredu... :gwizdanie: odpowiedz w ciagu 14 dni
Madas Opublikowano 23 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2009 Poziek bardzo ładnie piszesz do dziewczyn - słoneczko, koteczku, pipeczko itd ... prawdziwy gentleman
malutka:) Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 jakie dożywocie???? krzesło elektryczne na sucho bez wody żeby sie lepiej smażył!! :polew: o widzę, że lubicie a ostro z klapsami :naughty: podoba mi się Te ZIELONY-napisałeś że jedna podaje Tobie karkówke z grilla ale nie napisałeś co ma robić druga???? :polew: musimy wiedzieć co nas czeka.... słoneczko przecież napisałem, że jedna podaje karkówkę a druga SIEDZI NA PRAWYM KOLANIE i od czasu do czasu pozwolę żeby posmyrgała Nikusia za uchem :naughty: :naughty: to ja Tobie karkówke podam---ale uwierz mi że z mojej ręki to zjesz tylko jeden kawałek i nie więcej..... :laghing2: :laghing2: :laghing2:
poziek Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 pozwolę żeby posmyrgała Nikusia za uchem o pozwolenie to Ty bedziesz mogl prosic mnie na pismie przez Kuredu... :gwizdanie: odpowiedz w ciagu 14 dni ja to się boję przechodzić przez kancelarię Kuredu on jakiś zestresowany jest :naughty: :naughty:[br]Dopisany: 23 Czerwiec 2009, 23:19_________________________________________________ Poziek bardzo ładnie piszesz do dziewczyn - słoneczko, koteczku, pipeczko itd ... prawdziwy gentleman Wąski....weź już nic nie mów tylko wspieraj swoich :naughty:
malutka:) Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 pozwolę żeby posmyrgała Nikusia za uchem o pozwolenie to Ty bedziesz mogl prosic mnie na pismie przez Kuredu... :gwizdanie: odpowiedz w ciagu 14 dni tak trzymać NIKUŚ :good: nikt Ci nie bedzie wybierał kto ma Cie posmyrgać :polew: sam sobie wybierzesz prawda???? :decayed:
poziek Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 ale uwierz mi że z mojej ręki to zjesz tylko jeden kawałek naprawdę....wstrzymajmy się z deklaracjami kto komu z ręki będzie jadł :naughty: :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi