GILI Opublikowano 29 Czerwca 2009 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Cześć chłopaki ,już zacząłem trenować ,żeby nie wyjść na jakiegoś cieniasa ja trenuje od zeszłej środy co drugi dzień, a od wczoraj codziennie i tak aż do zlotu :naughty: to musmy usiąść przy jednym stoliku z Madasem i Nike 21 Zastanawiałem się nad przeszczepem wątroby od jakiegoś konia, ale teraz już za mało czasu i o dawcę trudno Siądę sobie w kącie, z flaszką bąbel wody
oZiX Opublikowano 29 Czerwca 2009 Opublikowano 29 Czerwca 2009 a Ty Oziu pomyliłeś chyba się z Newbie nie pomyliłem to tak apropo poprzednich wypowiedzi o Sulim chyba :gwizdanie: :kox:
proton2 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Tak czytam, czytam i się zastanawiam czy dobrze zrobiłem zapisując się na zlot :> Coś czuję, że nic z niego nie będę pamiętał
GILI Opublikowano 29 Czerwca 2009 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Tak czytam, czytam i się zastanawiam czy dobrze zrobiłem zapisując się na zlot :> Coś czuję, że nic z niego nie będę pamiętał nie panikuj kolego, bo jest duża szansa, że przeżyjesz trzydniowy orgazm :gwizdanie:
kuredu Opublikowano 29 Czerwca 2009 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Cześć chłopaki ,już zacząłem trenować ,żeby nie wyjść na jakiegoś cieniasa ja trenuje od zeszłej środy co drugi dzień, a od wczoraj codziennie i tak aż do zlotu :naughty: to musmy usiąść przy jednym stoliku z Madasem i Nike 21 z Madasem usiaść możemy ale On bedzie pił Fante bo chłopak alkoholu nie lubi....
mcm Opublikowano 29 Czerwca 2009 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Tak czytam, czytam i się zastanawiam czy dobrze zrobiłem zapisując się na zlot :> Coś czuję, że nic z niego nie będę pamiętał nie panikuj kolego, bo jest duża szansa, że przeżyjesz trzydniowy orgazm :gwizdanie: z oZiXem k**wa :polew: :polew: :polew: :polew:
FAZY Opublikowano 29 Czerwca 2009 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Cześć chłopaki ,już zacząłem trenować ,żeby nie wyjść na jakiegoś cieniasa ja trenuje od zeszłej środy co drugi dzień, a od wczoraj codziennie i tak aż do zlotu :naughty: to musmy usiąść przy jednym stoliku z Madasem i Nike 21 z Madasem usiaść możemy ale On bedzie pił Fante bo chłopak alkoholu nie lubi.... No nie ,jak z nami nie wypije to chyba się nie polubimy
proton2 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Tak czytam, czytam i się zastanawiam czy dobrze zrobiłem zapisując się na zlot :> Coś czuję, że nic z niego nie będę pamiętał nie panikuj kolego, bo jest duża szansa, że przeżyjesz trzydniowy orgazm :gwizdanie: z oZiXem kurfa :polew: :polew: :polew: :polew: Nie strasz, bo się będę bał schylić po mydło w łazience
mcm Opublikowano 29 Czerwca 2009 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Nie strasz, bo się będę bał schylić po mydło w łazience tego bym stanowczo odradzał jak nie chcesz głębiej poznać PINKIEGO :polew:
Madas Opublikowano 29 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2009 Cześć chłopaki ,już zacząłem trenować ,żeby nie wyjść na jakiegoś cieniasa ja trenuje od zeszłej środy co drugi dzień, a od wczoraj codziennie i tak aż do zlotu :naughty: to musmy usiąść przy jednym stoliku z Madasem i Nike 21 z Madasem usiaść możemy ale On bedzie pił Fante bo chłopak alkoholu nie lubi.... No nie ,jak z nami nie wypije to chyba się nie polubimy nie panikujmy piwko mogę strzelić z kolegami ze starego rewiru
oZiX Opublikowano 29 Czerwca 2009 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Tak czytam, czytam i się zastanawiam czy dobrze zrobiłem zapisując się na zlot :> Coś czuję, że nic z niego nie będę pamiętał ja bym się cieszył z tego:D
jarko Opublikowano 29 Czerwca 2009 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Tak czytam, czytam i się zastanawiam czy dobrze zrobiłem zapisując się na zlot :> Coś czuję, że nic z niego nie będę pamiętał nie panikuj kolego, bo jest duża szansa, że przeżyjesz trzydniowy orgazm :gwizdanie: z oZiXem kurfa :polew: :polew: :polew: :polew: Nie strasz, bo się będę bał schylić po mydło w łazience jeszcze w to mydlo wmieszali - męski trójkącik
proton2 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Tak czytam, czytam i się zastanawiam czy dobrze zrobiłem zapisując się na zlot :> Coś czuję, że nic z niego nie będę pamiętał ja bym się cieszył z tego:D W tej sytuacji to jedyne sensowne wyjście
Madas Opublikowano 29 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2009 Proton uciekaj przed nimi gdzie pieprz rośnie :polew:
nike21 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Tak czytam, czytam i się zastanawiam czy dobrze zrobiłem zapisując się na zlot :> Coś czuję, że nic z niego nie będę pamiętał no jak to nie bedziesz? przyjazd i wyjazd na pewno bedziesz pamietal... chyba ze z kims przyjedziesz :polew:
FAZY Opublikowano 29 Czerwca 2009 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Ludzi z amnezją nie potempiamy ,przecież każdy jest mile widziany na zlocie
nike21 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Ludzi z amnezją nie potempiamy ,przecież każdy jest mile widziany na zlocie no wlasnie... ja np z Bukowiny tez niewiele pamietam :gwizdanie:
FAZY Opublikowano 29 Czerwca 2009 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Ludzi z amnezją nie potempiamy ,przecież każdy jest mile widziany na zlocie no wlasnie... ja np z Bukowiny tez niewiele pamietam :gwizdanie: nie podejrzewał bym ciebie Nikuś o to ,że masz zaniki pamięci
Rekomendowane odpowiedzi