variocustoms Opublikowano 29 Czerwca 2009 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Ja pamiętam swing nikusia w BK na śniegu oczywiście no i jak z Cuberkiem żółte wzorki na śniegu robiliśmy hihi[br]Dopisany: 30 Czerwiec 2009, 00:52_________________________________________________Cuber podpisał się cÓber i do rana coś mu się nie zgadzało
Suli Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Ja Bukowinę wogóle mało co pamiętam Zwłaszcza sobotni dzionek :gwizdanie: :kox:
Guregoru Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 No co wy nie pamiętacie BT przecież w sobotę była chyba jakaś impreza ........... tak myślę
Suli Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Może i była Kto ich tam wie :polew: :polew: :polew:
Guregoru Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 No coś tam niby było ale jakaś strasznie zamglona ta impreza teraz mi się przypomina to chyba przez to zanieczyszczone powietrze w BT :polew:
jarko Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 To My się starali, a Ci nic nie pamiętają
Hugo Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 To My się starali, a Ci nic nie pamiętają Musicie starać się o odszkodowanie
nike21 Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 To My się starali, a Ci nic nie pamiętają Musicie starać się o odszkodowanie i kazdemu z nas wyplacic :gwizdanie: :gwizdanie:
rav Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 Ja Bukowinę wogóle mało co pamiętam Zwłaszcza sobotni dzionek :gwizdanie: :kox: Dobrze, że są robione jakiekolwiek zdjęcia na spotach - to Ci co tracą pamięć mają szansze pooglądać co stracili. :polew:
GILI Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 Ja Bukowinę wogóle mało co pamiętam Zwłaszcza sobotni dzionek :gwizdanie: :kox: Dobrze, że są robione jakiekolwiek zdjęcia na zlotach - to Ci co tracą pamięć mają szansze pooglądać co stracili. :polew: albo swoje głupie miny
Madas Opublikowano 1 Lipca 2009 Autor Opublikowano 1 Lipca 2009 czego nikt na mnie nie głosuje :gwizdanie:
Piechol Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 czego nikt na mnie nie głosuje :gwizdanie: może wszyscy myślą, że jesteś cienki jak d*pa węża...
Madas Opublikowano 1 Lipca 2009 Autor Opublikowano 1 Lipca 2009 czego nikt na mnie nie głosuje :gwizdanie: może wszyscy myślą, że jesteś cienki jak d*pa węża... może tak być ...ale to i lepiej ...w końcu o kapuche gramy
Adas Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/zlot_ogolnopolski_pila_2009_oferta_alkoholi_na_zlot-t83242.15.html Przypominam o mozliwosci zamowienia alkoholu na zlot
jarko Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 To My się starali, a Ci nic nie pamiętają Musicie starać się o odszkodowanie Z liścia oberwą cfaniaki to im zaraz głupota przejdzie _________________________________________________ Do organizerów :!: prośba/sugestia/uwaga Niestety nie wiem co tam w ośrodku jest - bar, recepcja, cokolwiek gdzie można by kupić jakiś napój w nocy tzw. wolny od procentów. Pamiętając wydarzenia z BT, gdzie uczestnicy zlotu kompletnie wyczyścili lodówkę, a nawet mogazyn... Dobrze by było jakby tym razem owy napój tak szybko się nie skończył Bynajmniej nie chodzi mi o mniejsze jego spożycia, ale o lepsze zaopatrzenie
kuredu Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 Z liścia oberwą cfaniaki to im zaraz głupota przejdzie to mnie rozbawiłes teraz :polew:
Madas Opublikowano 3 Lipca 2009 Autor Opublikowano 3 Lipca 2009 Co jest Cfaniak a nic .... tak se zyrkam
Rekomendowane odpowiedzi