kuredu Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 Czyli najważniejszy wyścig będzie z lotniska do schroniska krata piwa dla tego który wróci całym autem do ośrodka :polew: bedzie karambol w bramie pod ośrodkiem :polew: gliny nas konwojują tylko do strefy trzeciej... bedzie gnój
Bart-S Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 Eee tam, zdolny kierowca zawsze znajdzie jakieś shortcuty Czyli najważniejszy wyścig będzie z lotniska do schroniska krata piwa dla tego który wróci całym autem do ośrodka :polew: bedzie karambol w bramie pod ośrodkiem :polew: Zawsze można wjechać od strony jeziora
nike21 Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 krata piwa dla tego który wróci całym autem do ośrodka :polew: destruction derby 4
mcm Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 ja tam chyba wezmę żuka, i nikt ze mną startował nie bedzie
Bart-S Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 ja tam chyba wezmę żuka, i nikt ze mną startował nie bedzie A ja Kamaza od taty
kuredu Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 ja tam chyba wezmę żuka, i nikt ze mną startował nie bedzie ja biorę Nysę w kolorze morskim a Madas mi tu mówi że bierze fiata 127p(czołg)
nike21 Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 gliny nas konwojują tylko do strefy trzeciej... a co to za strefa?
Madas Opublikowano 7 Lipca 2009 Autor Opublikowano 7 Lipca 2009 ja tam chyba wezmę żuka, i nikt ze mną startował nie bedzie A ja Kamaza od taty ale na drodze do hotelu jest ograniczenie do 3ton
nike21 Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 to ja wezme UAZa i wygram... krata browca sie przyda :gwizdanie:
Bart-S Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 ja tam chyba wezmę żuka, i nikt ze mną startował nie bedzie ja biorę Nysę w kolorze morskim a Madas mi tu mówi że bierze fiata 127p(czołg) Navy Nysa to legenda - chyba jednak zrezygnuję... ja tam chyba wezmę żuka, i nikt ze mną startował nie bedzie A ja Kamaza od taty ale na drodze do hotelu jest ograniczenie do 3ton ...spoko, zdejmę przyczepę
kuredu Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 gliny nas konwojują tylko do strefy trzeciej... a co to za strefa? strefa poza która jest już tylko SIŁA I MIAZGA :evil:
Gość Trzeniu Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 ile czasu trzeba liczyć od Łodzi do tej stacji co się spotykamy?
nike21 Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 ja tam chyba wezmę żuka, i nikt ze mną startował nie bedzie A ja Kamaza od taty ale na drodze do hotelu jest ograniczenie do 3ton sa przepisy dla kierowcow a nie kierowcy dla przepisow :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Madas Opublikowano 7 Lipca 2009 Autor Opublikowano 7 Lipca 2009 ile czasu trzeba liczyć od Łodzi do tej stacji co się spotykamy? nie pytaj o takie rzeczy-SIŁA I MIAZGA
mcm Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 gliny nas konwojują tylko do strefy trzeciej... a co to za strefa? strefa poza która jest już tylko SIŁA I MIAZGA :evil: to nie jade żuka szkoda
kuredu Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 ile czasu trzeba liczyć od Łodzi do tej stacji co się spotykamy? nie pytaj o takie rzeczy-SIŁA I MIAZGA SIŁA I MIAZGA
Iverson Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 a macie jakąś mega lodówkę na browary :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 ile czasu trzeba liczyć od Łodzi do tej stacji co się spotykamy? 220km
nike21 Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 a macie jakąś mega lodówkę na browary :gwizdanie: no wlasnie h.ujnia z grzybnia bo nie ma zadnej :thumbdown: biore wiaderko i bedzie w zimnej wodzie stalo :polew:
Rekomendowane odpowiedzi