Iverson Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 jest tam w pobliżu jakaś myjka, opłukalibyśmy śtrucle przed wjazdem może??
Hugo Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 jest tam w pobliżu jakaś myjka, opłukalibyśmy śtrucle przed wjazdem może?? Taaaa , w jeziorze :polew: :polew:
Korzeń Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 jest tam w pobliżu jakaś myjka, opłukalibyśmy śtrucle przed wjazdem może?? pewnie. 70 sztuk kazdy po 5 minut
kuredu Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 jest tam w pobliżu jakaś myjka, opłukalibyśmy śtrucle przed wjazdem może?? Taaaa , w jeziorze :polew: :polew: i w ramach integracji ze zlotowiczami prezes myje wszystkie auta
mcm Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 jest tam w pobliżu jakaś myjka, opłukalibyśmy śtrucle przed wjazdem może?? Taaaa , w jeziorze :polew: :polew: i w ramach integracji ze zlotowiczami prezes myje wszystkie auta moje pierwsze
nike21 Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 jest tam w pobliżu jakaś myjka, opłukalibyśmy śtrucle przed wjazdem może?? syf powyzej 1cm sam odpada :gwizdanie:
mcm Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 jest tam w pobliżu jakaś myjka, opłukalibyśmy śtrucle przed wjazdem może?? syf powyzej 1cm sam odpada :gwizdanie: razem z lakierem
nike21 Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 jest tam w pobliżu jakaś myjka, opłukalibyśmy śtrucle przed wjazdem może?? Taaaa , w jeziorze :polew: :polew: i w ramach integracji ze zlotowiczami prezes myje wszystkie auta moje pierwsze drugi :gwizdanie:
Iverson Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 ...a pożyczy mi ktoś wosku do auta , bo mojego mi szkoda :gwizdanie:
kuredu Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 jest tam w pobliżu jakaś myjka, opłukalibyśmy śtrucle przed wjazdem może?? Taaaa , w jeziorze :polew: :polew: i w ramach integracji ze zlotowiczami prezes myje wszystkie auta moje pierwsze ja swojego nie daję bo widziałem jak się z prezesem widziałem że ma tipsy i może lakier porysywać
nike21 Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 ...a pożyczy mi ktoś wosku do auta , bo mojego mi szkoda :gwizdanie: slyszalem ze uryna dobrze nablyszcza :naughty:
jarko Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 ile czasu trzeba liczyć od Łodzi do tej stacji co się spotykamy? 220km A jak droga :?: Bo nie wiem w sumie jak jechać... Przez Łódź czy Wrocław Różnica w km jest bardzo mała... jarek taczką to wszystko jedno którędy pojedziesz :polew: Żeby mi coś po drodze z tej taczki nie wypadło :gwizdanie:
Madas Opublikowano 7 Lipca 2009 Autor Opublikowano 7 Lipca 2009 Żeby mi coś po drodze z tej taczki nie wypadło :gwizdanie: Ty Ty ..... pilnuj towar na taczce .... :gwizdanie:
mcm Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 ...a pożyczy mi ktoś wosku do auta , bo mojego mi szkoda :gwizdanie: slyszalem ze uryna dobrze nablyszcza :naughty: yeah bunny trzymaj się z dala od mojego auta
Iverson Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 ...a po piwie to się mi za***iście leje :dance:
jarko Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 Żeby mi coś po drodze z tej taczki nie wypadło :gwizdanie: Ty Ty ..... pilnuj towar na taczce .... :gwizdanie: sie wie
Madas Opublikowano 7 Lipca 2009 Autor Opublikowano 7 Lipca 2009 ...a po piwie to się mi za***iście leje :dance: Ty świntuchu jeden [br]Dopisany: 07 Lipiec 2009, 22:39_________________________________________________ Żeby mi coś po drodze z tej taczki nie wypadło :gwizdanie: Ty Ty ..... pilnuj towar na taczce .... :gwizdanie: sie wie o której będziesz u mnie ?
wojtekce Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 ...a po piwie to się mi za***iście leje :dance: czyli po w sobotę rano można się spodziewać pęcherzy na lakierze
nike21 Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 ...a po piwie to się mi za***iście leje :dance: i zrzutke mozna zrobic :polew:
Rekomendowane odpowiedzi