jarko Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 Żeby mi coś po drodze z tej taczki nie wypadło :gwizdanie: Ty Ty ..... pilnuj towar na taczce .... :gwizdanie: sie wie o której będziesz u mnie ? skoro świt zapukam do Twych drzwi... O 6.00
Iverson Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 ...a po piwie to się mi za***iście leje :dance: czyli po w sobotę rano można się spodziewać pęcherzy na lakierze ...ja bym się raczej spodziewał ''złotego deszczu'' na masce :polew:
Madas Opublikowano 7 Lipca 2009 Autor Opublikowano 7 Lipca 2009 skoro świt zapukam do Twych drzwi... O 6.00 :shocked: o 6 to ja zawijam się na drugą stronę
nike21 Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 Żeby mi coś po drodze z tej taczki nie wypadło :gwizdanie: Ty Ty ..... pilnuj towar na taczce .... :gwizdanie: sie wie o której będziesz u mnie ? skoro świt zapukam do Twych drzwi... O 6.00 nie zapomnij sie zapytac "czy jest tu jakis cwaniak" :naughty: :gwizdanie:
jarko Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 skoro świt zapukam do Twych drzwi... O 6.00 :shocked: o 6 to ja zawijam się na drugą stronę O 6 to zwijają raczej :gwizdanie:
Bart-S Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 jarko - potwierdzam z dwóch tras Wrocław vs. Łódź - zdecydowanie polecam Łódź, do Poznania masz piękną prostą drogę na której czeka Cię tylko jedna brameczka = 11zyla.
nike21 Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 jarko - potwierdzam z dwóch tras Wrocław vs. Łódź - zdecydowanie polecam Łódź, do Poznania masz piękną prostą drogę na której czeka Cię tylko jedna brameczka = 11zyla. dwie... chyba ze z Wrzesni poleci stara dwójką gdzie ma z 10 fotoradarow :gwizdanie:
Madas Opublikowano 7 Lipca 2009 Autor Opublikowano 7 Lipca 2009 Jarko jak przez Wrocław to wylądujesz u mnie na chacie prosto , jak przez Łódź to z autostrady masz do mnie 1 km ...
Bart-S Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 jarko - potwierdzam z dwóch tras Wrocław vs. Łódź - zdecydowanie polecam Łódź, do Poznania masz piękną prostą drogę na której czeka Cię tylko jedna brameczka = 11zyla. dwie... chyba ze z Wrzesni poleci stara dwójką gdzie ma z 10 fotoradarow :gwizdanie: Ano racja - zapomniałem o odcinku WRZ-POZ. Fotoradarów jest 9 - jeden ukradli
Piechol Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 Fotoradarów jest 9 - jeden ukradli który? ten przed Swarzędzem?
Bart-S Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 Z Twojej perspektywy Piechol - raczej za TAK!
jarko Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 Jarko jak przez Wrocław to wylądujesz u mnie na chacie prosto , jak przez Łódź to z autostrady masz do mnie 1 km ... a jak się zgubię na tak długim odcinku [br]Dopisany: 07 Lipiec 2009, 22:56_________________________________________________ Fotoradarów jest 9 - jeden ukradli hehe u Was kradną, a u Nas zamolowywują
Madas Opublikowano 7 Lipca 2009 Autor Opublikowano 7 Lipca 2009 Fotoradarów jest 9 - jeden ukradli który? ten przed Swarzędzem? nie.... w Kostrzyniu
nike21 Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 Fotoradarów jest 9 - jeden ukradli który? ten przed Swarzędzem? nie.... w Kostrzyniu czyli jadac z Poznania to za Swarzedzem :gwizdanie:
Piechol Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 Fotoradarów jest 9 - jeden ukradli który? ten przed Swarzędzem? nie.... w Kostrzyniu Kostrzyń jest przed Swarzędzem, więc wszystko jasne [br]Dopisany: 07 Lipiec 2009, 23:02_________________________________________________ czyli jadac z Poznania to za Swarzedzem :gwizdanie: gadka była o trasie Września - Poznań
Hugo Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 Dobra, spadać do łóżek , bo idę spać i forum zamykam
nike21 Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 Fotoradarów jest 9 - jeden ukradli który? ten przed Swarzędzem? nie.... w Kostrzyniu Kostrzyń jest przed Swarzędzem, więc wszystko jasne [br]Dopisany: 07 Lipiec 2009, 23:02_________________________________________________ czyli jadac z Poznania to za Swarzedzem :gwizdanie: gadka była o trasie Września - Poznań ale Bart-S pisal ze z Twojej perspektywy... pewnie mial na mysli Poznan BTW to jest Kostrzyn a nie Kostrzyń [br]Dopisany: 07 Lipiec 2009, 23:03_________________________________________________ Dobra, spadać do łóżek , bo idę spać i forum zamykam bedziemy nadawac unplugged :naughty: :gwizdanie:
Madas Opublikowano 7 Lipca 2009 Autor Opublikowano 7 Lipca 2009 Dobra, spadać do łóżek , bo idę spać i forum zamykam na bank klucza zapomniałeś panie woźny
Piechol Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 BTW to jest Kostrzyn a nie Kostrzyń Alt się wcisnął przez przypadek ale czepialski jesteś dzisiaj
nike21 Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 BTW to jest Kostrzyn a nie Kostrzyń Alt się wcisnął przez przypadek ale czepialski jesteś dzisiaj a Tys sie nie przyczepil z ta strona z ktorej jest Kostrzyn?
Rekomendowane odpowiedzi