szymas Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2009 1 jak i 2 calkiem calkiem;) z przewaga polifta. ps. mozliwe ze widzialem Twoje auto w Rothenburgu na zlocie cult style? to dobrze widziałes. juz 2 roz z rzędu byłem. nawet całkiem całkiem
radi Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Nr 2 jest ,ale ja to bym obydwa zderzaki pomalował w macie tak jak jest maska!
Dibo Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 ale ja to bym obydwa zderzaki pomalował w macie tak jak jest maska! Jak już to maska albo dach. Żadne zderzaki, to nie Honda.
szymas Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2009 ale ja to bym obydwa zderzaki pomalował w macie tak jak jest maska! Jak już to maska albo dach. Żadne zderzaki, to nie Honda. dokładnie kolego tak jak mówisz , myśle nad dachem !!!
Dibo Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 ale ja to bym obydwa zderzaki pomalował w macie tak jak jest maska! Jak już to maska albo dach. Żadne zderzaki, to nie Honda. dokładnie kolego tak jak mówisz , myśle nad dachem !!! Dach jak zrobisz w macie, w połączeniu z maską będzie
Rekomendowane odpowiedzi