CenturionM Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Opublikowano 9 Sierpnia 2022 (edytowane) witam potrzebuję numerów OE wtryskiwaczy benzyny do audi s4 b8 - silnik CCBA auto jest w wersji USA / po VIN nigdzie nie znajduje - iparts, intercars, autodoc - nie ma nigdzie nie ma dostępnych wtryskiwaczy zaś ASO odpada / 1800zł za jeden wtryskiwacz, a chciałbym wymienić wszystkie czy ktoś jest obeznany w tym temacie? jakie wtryskiwacze mogę zastosować? Edytowane 9 Sierpnia 2022 przez CenturionM
Banan Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Opublikowano 9 Sierpnia 2022 A myślałeś o regeneracji - znajomy mechanik wiem że korzysta z ich usług i jest zadowolony Kontakt | Regeneracja i Czyszczenie Wtryskiwaczy, Naprawa Wtrysków - Samochody, Motocykle, Łodzie, Quady, Motorówki REGENERACJA.WTRYSKIWACZY.PL Regeneracja wtryskiwaczy - profesjonalna naprawa wtrysków w samochodach benzynowaych. Popraw osiągi i ekonomikę...
CenturionM Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Teraz, Banan napisał: A myślałeś o regeneracji - znajomy mechanik wiem że korzysta z ich usług i jest zadowolony Kontakt | Regeneracja i Czyszczenie Wtryskiwaczy, Naprawa Wtrysków - Samochody, Motocykle, Łodzie, Quady, Motorówki REGENERACJA.WTRYSKIWACZY.PL Regeneracja wtryskiwaczy - profesjonalna naprawa wtrysków w samochodach benzynowaych. Popraw osiągi i ekonomikę... chcę nowe
Dev Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Opublikowano 9 Sierpnia 2022 51 minut temu, CenturionM napisał: witam potrzebuję numerów OE wtryskiwaczy benzyny do audi s4 b8 - silnik CCBA auto jest w wersji USA / po VIN nigdzie nie znajduje - iparts, intercars, autodoc - nie ma nigdzie nie ma dostępnych wtryskiwaczy zaś ASO odpada / 1800zł za jeden wtryskiwacz, a chciałbym wymienić wszystkie czy ktoś jest obeznany w tym temacie? jakie wtryskiwacze mogę zastosować? daj VIN bo sa dwa nr do CCBA
CenturionM Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2022 13 godzin temu, Dev napisał: daj VIN bo sa dwa nr do CCBA dzięki!
Rekomendowane odpowiedzi