Muskel1 Opublikowano 14 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia Tak, w menadżerze plików VCP dostępne do ściągnięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 14 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia Musisz ściągnąć odpowiedni dla sterownika BCM2 plik .zdc, w którym znajdują się zestawy danych pod konfigurację lamp. W sumie jest to 7 plików, które musisz załadować do sterownika. LIGHTCONFIG1_LED_EU LIGHTCONFIG2_LED_EU LIGHTCONFIG3_LED_EU LIGHTCONFIG4_LED_EU LIGHTCONFIG5_LED_EU LIGHTCONFIG6_LED_EU LIGHTCONFIG7_LED_EU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reniu12 Opublikowano 14 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 14 minut temu, Muskel1 napisał(a): Musisz ściągnąć odpowiedni dla sterownika BCM2 plik .zdc, w którym znajdują się zestawy danych pod konfigurację lamp. W sumie jest to 7 plików, które musisz załadować do sterownika. LIGHTCONFIG1_LED_EU LIGHTCONFIG2_LED_EU LIGHTCONFIG3_LED_EU LIGHTCONFIG4_LED_EU LIGHTCONFIG5_LED_EU LIGHTCONFIG6_LED_EU LIGHTCONFIG7_LED_EU jutro zamówię ten kabel jak bym nie mógł sobie poradzić mogę się odezwać do ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 14 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia Dasz radę, jak nie to tutaj napisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 15 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 13 godzin temu, reniu12 napisał(a): jutro zamówię ten kabel jak bym nie mógł sobie poradzić mogę się odezwać do ciebie Jeszcze jedno zapomniałem. Przed ładowaniem zestawów danych do BCM2 musisz zaznaczyć EraseFullMemory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reniu12 Opublikowano 15 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia (edytowane) 7 godzin temu, Muskel1 napisał(a): Jeszcze jedno zapomniałem. Przed ładowaniem zestawów danych do BCM2 musisz zaznaczyć EraseFullMemory. Część sprawdzisz czy pod mój moduł komfortu są takie pliki to numer modułu 4N0907064BP Edytowane 15 Kwietnia przez reniu12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 15 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia Wrzuć zdjęcie z widocznymi numerami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reniu12 Opublikowano 15 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 9 minut temu, Muskel1 napisał(a): Wrzuć zdjęcie z widocznymi numerami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 15 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia Rok produkcji auta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reniu12 Opublikowano 15 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2 minuty temu, Muskel1 napisał(a): Rok produkcji auta? 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 15 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia BP nie ma ale dla rocznika 2018 możesz załadować AM, jeżeli się nie mylę. AM jest dostępne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reniu12 Opublikowano 15 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia (edytowane) Ok jak dojdzie spróbuję myślę że jak coś nie tak to przywrócę przez geko Edytowane 15 Kwietnia przez reniu12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reniu12 Opublikowano 15 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2 godziny temu, Muskel1 napisał(a): BP nie ma ale dla rocznika 2018 możesz załadować AM, jeżeli się nie mylę. AM jest dostępne. Wyczytałem że gość w b9 wgrał do bmc2 o innych numerach i jest ok więc jestem pozytywnie nastawiony na tą zmiane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 15 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia Tak można definitywnie ale nie wszystkie pasują. W tym oprzypadku jednak raczej tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reniu12 Opublikowano 15 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 1 minutę temu, Muskel1 napisał(a): Tak można definitywnie ale nie wszystkie pasują. W tym oprzypadku jednak raczej tak. Tylko czy ustawienia są do lamp po przerobieniu czy Europy bo ja nie przerabiałem tylko zmieniłem na Europę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 15 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia Nie gra roli. Jeżeli ktoś rzetelnie przerabia lampy to są jak w oryginale. Ty swoją drogą musisz zmodyfikować instalację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reniu12 Opublikowano 23 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia (edytowane) W dniu 15.04.2024 o 21:58, Muskel1 napisał(a): Nie gra roli. Jeżeli ktoś rzetelnie przerabia lampy to są jak w oryginale. Ty swoją drogą musisz zmodyfikować instalację. Część doszedł program tylko patrzę przed połączeniem do auta iw programie vcp wchodzę do procedury cam ,pozostałe i nie ma uplad data front ZDC contenet czy to wyskakuje dopiero po podłaczeniu do auta czy coś muszę dokupić mam vcp can professional Edytowane 23 Kwietnia przez reniu12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 24 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia Jest, wchodzisz w procedury CAN następnie na dole po prawej zaznaczasz Apps, następnie u góry po lewej masz do wyboru ładowanie kontenerów danych ZDC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reniu12 Opublikowano 25 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 17 godzin temu, Muskel1 napisał(a): Jest, wchodzisz w procedury CAN następnie na dole po prawej zaznaczasz Apps, następnie u góry po lewej masz do wyboru ładowanie kontenerów danych ZDC. Mam chyba najnowszą wersję oprogramowania i u mnie jest trochę inaczej ale połapałem się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reniu12 Opublikowano 25 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia (edytowane) Czy dobrze myślę z tymi lampami tył jak wcześniej pisaliśmy ściągałem pliki jak na zdjęciu 7 plików i czy idzie kopie zapasowe zrobić całego modułu komfortu przed wgraniem Edytowane 25 Kwietnia przez reniu12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi