jok21 Opublikowano 4 Września 2022 Opublikowano 4 Września 2022 Witam,panowie kupiłem b9 2.0 tdi i jedna rzecz mnie wkurza,jest to drżenie mrownienie które pojawią się od około 70km/ a przy 140 jest już mocno odczuwalne,jest uczucie że mrowi całe podwozie ale najbardziej czuć to gdzie opiera się nogi u pasażera. Co to może być tarcze?opony?
Muskel1 Opublikowano 4 Września 2022 Opublikowano 4 Września 2022 Wszystko, opony, felgi, przeguby, jeżeli quattro to jeszcze wał. Musisz szukać i wykluczać kolejno.
jok21 Opublikowano 4 Września 2022 Autor Opublikowano 4 Września 2022 Moje 3 audi i zawsze jakieś wibracje i drżenie?. Półosie wstępnie sprawdziłem i brak luzów. Opony na samochodzie to imperial,chińczyki w poprzednim c7 od właśnie opon tej marki miałem mrowienie. Szkoda ze nie mam innego kompletu na podmianę.
Muskel1 Opublikowano 4 Września 2022 Opublikowano 4 Września 2022 Kup koła zimówki i tak musisz mieć.
jok21 Opublikowano 4 Września 2022 Autor Opublikowano 4 Września 2022 (edytowane) Dostałem zimowe,też imperial?♂️ jak będzie chwila i tak je sprawdzę. Edytowane 4 Września 2022 przez jok21
Rekomendowane odpowiedzi