Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] KOvalowóz Dolphin Grau :) ODDAM W DOBRE, ZADBANE RĘCE !!! ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

E60 ?? :blink::foch::ban::OMG:

C6 :good: :th: :gicior:

:decayed:

Opublikowano

E60 ?? :blink::foch::ban::OMG:

C6 :good: :th: :gicior:

:decayed:

Słuchaj go dobrze mówi :evil:

Opublikowano
  • Autor

Jedno i drugie kusi, ale przez wzgląd na małą ilość fachowców od BMW i brak quattro, chyba jednak C6 nieco zyskuje :wink4:

Zobaczymy jak będzie z szukaniem, bo padła nie kupię na pewno, czy to Audi, czy BMW :decayed:

Opublikowano

Dawaj ankietę...

Na 99% ekipa postawi na C6. Ja też :good:

Opublikowano
  • Autor

A widzą - zapomniałem dodać jeden mod, który został w międzyczasie wykonany. Założony jest wydech na 2 tłumiki od 2,5 fwd - dokładka od 1.8T była już do założenia, ale zmienił się koncept, znalazła się dokładka S-Line do dieselka i tak już zostało :)

W razie czego, gdyby ktoś chciał wypuścić końcówki na prosto, to zostaje jedynie założyć dokładkę na dwa wydechy i dospawać proste końcówki :wink4: Zawsze to mniej pracy do zrobienia i kaska w kieszeni.

Doszła też lampka ambiente nad konsolę, więc można się upajać rozkosznym czerwonym światłem na dekorach :naughty:

Opublikowano

Gdzie sie trzeba zapisac zeby autko obejrzec :>?

Opublikowano
  • Autor

Spokojnie - dla Ciebie znajdzie się miejsce na pewno :decayed: bo Ty z daleka :naughty:

Opublikowano

Spokojnie - dla Ciebie znajdzie się miejsce na pewno :decayed: bo Ty z daleka :naughty:

A tak calkiem powaznie :kox: chcialbym obejrzec to cacko z bliska,moze ustawka na jakis spocik przy okazji?

Opublikowano
  • Autor

Ja jestem za - ostatni coś nam nie wyszedł :gwizdanie: Ja chętnie też obejrzę prace Łukasza :wink4:

Opublikowano

Ja jestem za - ostatni coś nam nie wyszedł :gwizdanie: Ja chętnie też obejrzę prace Łukasza :wink4:

Gitara :decayed:,to pozostaje jeszcze ustalenie jakiegos dogodnego terminu.

Opublikowano

Dajcie znać :wink4:

Opublikowano

a co Ci sie stalo z tymi felgami DTM, ze zostaly Ci 2 szt ?

Opublikowano
  • Autor

a co Ci sie stalo z tymi felgami DTM, ze zostaly Ci 2 szt ?

Kupiłem 2 szt z oponami, ale pomimo zapewnień sprzedającego jedna z nich okazała się posiadaczką bani, która dyskwalifikowała ją z użytkowania. Kupiłem cały komplet nowych felg po sprzedaży swoich starych RS6 i dokupiłem do nich nowe opony Vredestein.

Stąd w "zapasie" zostały mi 2 felgi i jedna opona :wink4: które zajmują niepotrzebnie miejsce.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja też jestem zainteresowany. Czy można prosić jakieś fotki jak auto aktualnie wygląda?

Opublikowano
  • Autor

A o tak na szybkiego, przerzucone z działu sprzedam:

20110918153733.jpg

By koval81 at 2011-09-20

20110918153848.jpg

By koval81 at 2011-09-20

20110918153831.jpg

By koval81 at 2011-09-20

20110918153744.jpg

By koval81 at 2011-09-20

20110917163358.jpg

By koval81 at 2011-09-20[br]Dopisany: 20 Wrzesień 2011, 14:17_________________________________________________Jakość jak jakość, bo zrobione telefonem na szybkiego - dodatkowo wyjeżdżający za mną samochód już zaczynał dawać po klaksonie :gwizdanie:

Po ostatnich szukaniach jestem coraz bardziej skłonny zostawić autko u siebie na kolejny rok, bo na portalach albo ulepy, albo jakieś kręcone same.... :wallbash: Ostatnio zjeździłem kilka "okazji" w niemałej zresztą cenie i każdy miał coś ukrytego :thumbdown:

Kombinatorstwo sprzedających nie zna granic... Dodatkowo zjeździłem tydzień A6C6 3.0 tdi i nie mogę przekonać się do tego auta, pomimo wszelkich zalet - za wielka jednak krowa i przy odcinkach i trasach, które robię (w 90% miasto), średnie spalanie spod dystrybutora wyszło mi ..... uwaga 14,1 l/100km :shocked:

Była by to co najmniej mało to rozsądna zmiana .... :decayed:

Opublikowano

Wyglada za***iście na glebie i tych felgach :kox:

Opublikowano

było brać ode mnie w kwietniu A6-tkę :cool1:

Opublikowano

a co to za wgniotek na błotniku :confused4:

Opublikowano

:facepalm:

Opublikowano
  • Autor

A nieniechaj mnie pokarze, gdzie widzi wgniotkę, bo ja się jeszcze nie dopatrzyłem :decayed::wink4: Ostatnie zdjęcie na brudasa, więc może coś się tak wydawać.

Auto nie ma żadnej wgniotki na dzień dzisiejszy - na tylnej lewej stronie (zderzak) jest delikatnie zarysowane, od jakiegoś głąba, który się z manewrami nie wyrobił na parkingu.... :wallbash: