mjudu Opublikowano 2 Października 2022 Opublikowano 2 Października 2022 (edytowane) Kupiłem olej przez internet, zgodnie z tym co wiem to powinien on spełniać specyfikacje 505.01 502.00. Sprzedawca przesłał mi olej jak na zdjęciu. Po kontakcie z nim, że to nie taki olej jak zamówiłem, odpisał że jest to nowe oznaczenie norm i one też spełniają w/w normę. Czy to prawda? Edytowane 2 Października 2022 przez mjudu
przem8 Opublikowano 2 Października 2022 Opublikowano 2 Października 2022 A widzisz tam jakąkolwiek norme vw? Co to za olej w ogóle?
mjudu Opublikowano 2 Października 2022 Autor Opublikowano 2 Października 2022 No właśnie nie widzę, ale przedstawiciel firmy twierdzi, że zgodnie z tymi normami na oleju spania on wymogi do mojego AWX.
Langista Opublikowano 2 Października 2022 Opublikowano 2 Października 2022 (edytowane) Podjebka motyla, wrzuć zdjęcie całego karnistra. Edytowane 2 Października 2022 przez Langista
mjudu Opublikowano 2 Października 2022 Autor Opublikowano 2 Października 2022 Jest to olej carlube, który leję już do swojego wozu od 12 lat, z tym że ten który mi przyszedł nie ma już wpisanej specyfikacji VW.
mjudu Opublikowano 2 Października 2022 Autor Opublikowano 2 Października 2022 Jest to olej carlube, który leję już do swojego wozu od 12 lat, z tym że ten który mi przyszedł nie ma już wpisanej specyfikacji
nadybek Opublikowano 3 Października 2022 Opublikowano 3 Października 2022 Na pewno lales ten sam olej? R-tec 27 nie jest do normy 505.01
Rekomendowane odpowiedzi