lukasz04211 Opublikowano 25 Października 2022 Opublikowano 25 Października 2022 Siemka, męczę się od jakiegoś czasu z błędem żarówki w mojej audi. Mianowicie przy kupnie sprzedający powiedział ze w podświetleniu rejestracji są założone lampki z cambusem, mówie okej. Ale po jakimś czasie zaczęło wywalać na komputerze info o spalonej żarówce, ale wszystko świeci. Zaczyna wariować i raz pika raz przestaje, czasami tylko wyskoczy info raz na jakiś czas. I tu moje pytanie, co mam robić? Wymieniać lampki na normalne i żarówki cambus czy może wymienić na normalne ze zwykła żarówka? A może szukac gdzieś indziej problemu?
Elhape Opublikowano 26 Października 2022 Opublikowano 26 Października 2022 Osobiście wymienił bym na zwykłe żarówki i zapomniał o kłopocie.
siemano Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Jeśli chcesz ledy to mogę polecić marki EinParts. 40zl, działały przez rok i 9msc, po tym czasie jedna zaczęła wariować, napisałem do nich, chcieli filmik, wyslalem filmik i przysłali nowa sztukę. Jak za 4 dyszki to jestem zadowolony, bo świeca dużo lepiej niż zwykle
Rekomendowane odpowiedzi