macherstudio Opublikowano 26 Października 2022 Opublikowano 26 Października 2022 (edytowane) A4 B9 2019 przedlift Mam panel który NIE posiada asystenta parkowania (bo nie mam tego jeszcze) oraz NIE posiada przełącznika asystenta zjazdu z góry (bo to nie allroad). Mam możliwość nabyć drogą wymiany taki panel Z TYMI przyciskami / asystenta parkowania / asystenta zjazdu / numer 8W0925301BG Pytanie: Czy cały panel podłączany jest jedną kostką? Czy moja obecna kostka - jest szansa, że spasuje - do nowego panelu z rozszerzonymi guzikami? Czy po teoretycznym jej podłączeniu, czy oświetlenie guzików wzbudzi się? (Być może bowiem w przyszłości dołożę asystenta parkowania - stąd moje pytanie) Edytowane 26 Października 2022 przez macherstudio
Muskel1 Opublikowano 26 Października 2022 Opublikowano 26 Października 2022 1 godzinę temu, macherstudio napisał(a): A4 B9 2019 przedlift Mam panel który NIE posiada asystenta parkowania (bo nie mam tego jeszcze) oraz NIE posiada przełącznika asystenta zjazdu z góry (bo to nie allroad). Mam możliwość nabyć drogą wymiany taki panel Z TYMI przyciskami / asystenta parkowania / asystenta zjazdu / numer 8W0925301BG Pytanie: Czy cały panel podłączany jest jedną kostką? Czy moja obecna kostka - jest szansa, że spasuje - do nowego panelu z rozszerzonymi guzikami? Czy po teoretycznym jej podłączeniu, czy oświetlenie guzików wzbudzi się? (Być może bowiem w przyszłości dołożę asystenta parkowania - stąd moje pytanie) Wtyka jest taka sama dla wszystkich rodzajów paneli. Podświetlanie będzie działało. Jedynie możliwe, że w sterownikach pojawią się błędy, gdyż kodowania nie będą zgadzały się z zamontowanym hardwarem. PS. Nie pisz dużymi literami i tłustym drukiem.
macherstudio Opublikowano 26 Października 2022 Autor Opublikowano 26 Października 2022 2 godziny temu, Muskel1 napisał(a): Wtyka jest taka sama dla wszystkich rodzajów paneli. Podświetlanie będzie działało. Jedynie możliwe, że w sterownikach pojawią się błędy, gdyż kodowania nie będą zgadzały się z zamontowanym hardwarem. PS. Nie pisz dużymi literami i tłustym drukiem. Dziękuję, za odpowiedź. Teraz głowić się zaczynam, czy błędy - po podłączeniu panelu z dodatkowymi przyciskami - będą przeszkadzać autu w jakimś i w jakim stopniu, czy tylko mojej głowie ? P.S. Może to święto CapsLocka sprawiło
Muskel1 Opublikowano 26 Października 2022 Opublikowano 26 Października 2022 Nie powinny przeszkadzać lub mieć wpływ na funkcjonalność.
XXXXXXX Opublikowano 29 Października 2022 Opublikowano 29 Października 2022 (edytowane) bez problemu panel bedzie działać, podświetlenie wszystkich przycisków też - polecam wymienić nie potrzebne przyciski na "zaślepki" ze starego panelu lub kupić jak najtańszy panel żeby przełożyć Edytowane 29 Października 2022 przez XXXXXXX
Rekomendowane odpowiedzi