Kamilqq1 Opublikowano 27 Października 2022 Opublikowano 27 Października 2022 Witam otóż posiadam zwykle fotele ale zakupiłem do mojej b6 kubełki z ręczną regulacja siedzenia ale z elektrycznymi ledzwiami oraz światłem spod spodu fotela. Fabrycznie pod fotelem jest tylko wpięcie na poduszke od foteli a innych wpięć brak. Jak zatem podłączyć lędźwie oraz oświetlenie? Jakich użyć kabli i do czego się wpiąć?
MaTeo85 Opublikowano 27 Października 2022 Opublikowano 27 Października 2022 Do lędźwi trzeba poprowadzić zasilanie i masę, co do lampek oświetlenia, trzeba mieć też odpowiedni moduł komfortu który to obsłuży. Poszukaj odpowiednie tematy w działach diy powinno wszystko być już poruszone i opisane.
Kamilqq1 Opublikowano 27 Października 2022 Autor Opublikowano 27 Października 2022 Teraz, MaTeo85 napisał(a): Do lędźwi trzeba poprowadzić zasilanie i masę, co do lampek oświetlenia, trzeba mieć też odpowiedni moduł komfortu który to obsłuży. Poszukaj odpowiednie tematy w działach diy powinno wszystko być już poruszone i opisane. Od czego zacząć? Jakimi kablami
Langista Opublikowano 27 Października 2022 Opublikowano 27 Października 2022 Zacznij od przeczytania już dokładnie opisanych DIY w dziale z manualami, w tedy o nic nie zapytasz bo na wszystko już odpowiedzi są.
MaTeo85 Opublikowano 27 Października 2022 Opublikowano 27 Października 2022 Przeczytaj te dwa tematy. Jeden dotyczy modułu komfortu, drugi foteli z pamięcią, ale zasilanie foteli jest podobne przy samych lędźwiach więc możesz zrobić tak pod pamięć.
Rekomendowane odpowiedzi