gawon99 Opublikowano 6 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2022 Posiadam autko z USA. Mam taki problem, ze po przełączeniu na radio (motylkiem), włącza sie na fala z d..py. Nie wskakuje ostatnia słuchana stacja tylko jakby fala bazowa. . Po naciśnięci na na numeryczna konsole wchodzi bez problemu ulubiona stacja. Ktoś miał taki problem? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 6 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2022 Jakie RADIO ? DELPHI ? HARMAN ? Dobrze zrobiona konwersja ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawon99 Opublikowano 11 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2022 W dniu 6.11.2022 o 18:58, wrclaguna napisał(a): Jakie RADIO ? DELPHI ? HARMAN ? Dobrze zrobiona konwersja ? Głośniki są Harman-kardon więc podejrzewam, że jest takowe radyjko, choć nie wiem gdzie dokładnie to sprawdzić. Ja już kupiłem takie auto więc też nie wiem czy dobrze była zrobiona konwersja. Dziwne, że nie da się tego zrobić z konsoli aby nie wskakiwało z automatu na fale 106,8. Tak jest za każdym razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 11 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2022 W B9 nie było głośników Harman Kardon tylko B&O. Jeżeli masz B&O to na maskownicach głośników pisze B&O. Radio sprawdzisz po numerze w ustawieniach MMI lub po wyglądzie. Jeżeli masz małą nawigację, to masz MMI Delphi, jeżeli masz dużą nawigację to masz Harman. Duża nawigacja ma srebrną obramówkę wyświetlacza. Mała nawigacja ma czarną plastikową obramówkę wyświetlacza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawon99 Opublikowano 11 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2022 3 godziny temu, Muskel1 napisał(a): W B9 nie było głośników Harman Kardon tylko B&O. Jeżeli masz B&O to na maskownicach głośników pisze B&O. Radio sprawdzisz po numerze w ustawieniach MMI lub po wyglądzie. Jeżeli masz małą nawigację, to masz MMI Delphi, jeżeli masz dużą nawigację to masz Harman. Duża nawigacja ma srebrną obramówkę wyświetlacza. Mała nawigacja ma czarną plastikową obramówkę wyświetlacza. Palnąłem głupotę bo nie miałem jak sprawdzić, strzelałem z głowy, a auto zabrała druga połówka. Tak masz rację jest B&O, a MMI mam duży wyświetlacz, ma srebrną obramówkę i w ustawieniach jak byk jest napisane Harman. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawon99 Opublikowano 11 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2022 3 godziny temu, gawon99 napisał(a): Głośniki są Harman-kardon więc podejrzewam, że jest takowe radyjko, choć nie wiem gdzie dokładnie to sprawdzić. Ja już kupiłem takie auto więc też nie wiem czy dobrze była zrobiona konwersja. Dziwne, że nie da się tego zrobić z konsoli aby nie wskakiwało z automatu na fale 106,8. Tak jest za każdym razem. Mała poprawka, głóśniki są B&O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 11 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2022 Problem może leżeć tak jak kolega już wyżej napisał w konwersji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawon99 Opublikowano 11 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2022 7 minut temu, Muskel1 napisał(a): Problem może leżeć tak jak kolega już wyżej napisał w konwersji. Ja tej konwersji nie robiłem, już takie kupiłem. Czyli trzeba dać komuś kto dobrze to ogarnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi