Salfendy Opublikowano 9 Listopada 2022 Opublikowano 9 Listopada 2022 (edytowane) Czy znalazłby się ktoś uprzejmy i mógłby wygenerować mi login/kod do zakodowania sterownika ABS/ESP? Pierwszy uszkodził się i stracił komunikację, więc niestety nie byłem w stanie odczytać starego kodowania. Audi A4 B7 Silnik 2.0 130KM Skrzynia manualna Sedan Sterownik nr 8E0614517AK Kody wyposażenia Zdjęcie - 09.11.2022 | Fotosik.pl WWW.FOTOSIK.PL Fotosik.pl to idealne miejsce na Twoje zdjęcia i realizowanie pasji fotografią. Edytowane 9 Listopada 2022 przez Salfendy
YoGi1984 Opublikowano 9 Listopada 2022 Opublikowano 9 Listopada 2022 Chamulce masz 1LB, a co do loginu i kodowania to Audi A4 (8E) Brake Electronics (Bosch 5.7) - Ross-Tech Wiki WIKI.ROSS-TECH.COM
Salfendy Opublikowano 9 Listopada 2022 Autor Opublikowano 9 Listopada 2022 (edytowane) @YoGi1984, dziękuję za odpowiedź, aczkolwiek w ten sposób wygeneruję jedynie login, a do kodu potrzebuję kalkulator, którego już nie ma na ich stronie, po drugie u mnie jest Bosch 8.0 http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/Audi_A4_(8E)_Brake_Electronics_(Bosch_8.0) Jeżeli błądzę, to proszę mnie poprawić. Edytowane 9 Listopada 2022 przez Salfendy
Rekomendowane odpowiedzi