donalex Opublikowano 16 Listopada 2022 Opublikowano 16 Listopada 2022 Witam, mam taki problem. Wyskakuje mi check i błąd : P200200 Particulate Trap Bank 1 efficiency below threshold passive/abiogenesis. Po usunięciu błędu, dpf się wypalił i przez jakieś 500 km było ok, ale błąd wrócił i jest to jeden błąd. Czytałem, że to może być problem z jakimiś przewodami, uszczelkami, chłodniczką itd. Czy ktoś miał analogiczny problem i podpowie jak go rozwiązać? Z samochodem nic się nie dzieje poza tym błędem.
ELLIOTT Opublikowano 16 Listopada 2022 Opublikowano 16 Listopada 2022 Chłodniczka do mycia lub wymiany.
donalex Opublikowano 17 Listopada 2022 Autor Opublikowano 17 Listopada 2022 (edytowane) W dniu 16.11.2022 o 15:40, ELLIOTT napisał(a): Chłodniczka do mycia lub wymiany. Dziękuję bardzo za odpowiedź. Czy mógłbyś powiedzieć co to za chłodniczka? Chodzi o tę chłodniczkę spalin? Edytowane 17 Listopada 2022 przez donalex
ELLIOTT Opublikowano 18 Listopada 2022 Opublikowano 18 Listopada 2022 (edytowane) Dokładnie o nią chodzi. Przy okazji można DPFa dać do mycia Edytowane 18 Listopada 2022 przez ELLIOTT
Rekomendowane odpowiedzi