Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Skóra kierownicy oraz mieszka biegów - wytarcia naprawa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam trochę podartą skórę na kierownicy oraz na gałce zmiany biegów, chcę to poprawić i kupić zestaw colourlock do regeneracji takich powierzchni, używał ktoś kiedyś tego specyfika? Druga sprawa jakie będą namiary na oznaczenie symbolu koloru tej skóry idento jak na zdjęciu - będę musiał dobrać farbę mam identyczny kolor obszyć skóry kierownicy, mieszka

Screenshot_2022-11-23-05-31-19-131_pl.allegro.jpg

Screenshot_2022-11-23-05-31-26-832_pl.allegro.jpg

Opublikowano

Szukaj drugiej lub obszywaj swoją, używałem kiedyś i te mazidełka zaaplikowane na kierownice czy gałkę zmiany biegów trzymają chwilę i schodzą jak naskórek. Na tapicerce jeżeli jest dobrze przygotowana do zabiegu to trzyma. Jeżeli się zdecydujesz to sugeruję nie dobierać koloru z katalogu tylko wysłać swój element jako próbkę bo po latach oddziaływania słońca, brudu, potu z rąk to co teraz masz nie odpowiada już odcieniem fabryce.

Opublikowano

Aby ta farba się dobrze trzymała to po przygotowaniu powierzchni trzeba nałożyć blocker, a po malowaniu topcoat.

Opublikowano
  • Autor
6 godzin temu, I Matt I napisał(a):

Aby ta farba się dobrze trzymała to po przygotowaniu powierzchni trzeba nałożyć blocker, a po malowaniu topcoat.

W zestawie czy osobno te specyfiki można dokupić? Dopiero się w tym temacie rozglądam bo nigdy tego jeszcze nie robiłem..

Opublikowano

Zestaw podstawowy zawiera rozpuszczalnik, farbę i impregnat Leder Versiegelung. Do zestawu najlepiej dokupić odtłuszczacz Fettabsorber. Najlepiej wysłać zdjęcia uszkodzeń do Colourlock i dobiorą odpowiednie produkty. 

Opublikowano

Najlepiej podjechać do dobrego sklepu detailingowego i na miejscu dobiorą farbę i cały taki zestaw wyniesie mniej jak 100zł. Dodatkowo tylko trzeba dokupić bezbarwny ( do wybory matowy, pół-mat, błyszczący, satynowy). Kupowałem 2x taki zestaw i u mnie w okolicy koszt 70zł + bezbarwny.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Okej, a jak z trwałością Teraz tego, po takim malowaniu?

Opublikowano

Jak dobrze położysz to swoje wytrzyma.U kolegi trzyma się już około  dwa lata i efekt ciągle jest zadowalający, 

Opublikowano

Trudny jest taki detaling czy laik poradzi sobie z tym?

Opublikowano

Prostsze niż budowa cepa.