redoXe Opublikowano 1 Grudnia 2022 Opublikowano 1 Grudnia 2022 (edytowane) Witam. Mam problem, posiadam chińczyka z vcds 15.7.1 i nie mogę wejść w moduł navi (37) ani radio (56) - pokazuje no response. Chciałem jedynie odblokować sobie aux kodowaniem w rnse (v. 0650). Czy to kwestia kabla i wersji vcds? Czy może coś się wysypało? 07 - Control Head też nie mogę się połączyć - No response from Controller. Dzięki z góry. PS. Może jest ktoś z Tychów lub okolic mający kabel, żebym mógł podjechać sprawdzić czy da się zakodować aux Edytowane 1 Grudnia 2022 przez redoXe
Muskel1 Opublikowano 1 Grudnia 2022 Opublikowano 1 Grudnia 2022 Nie masz sterownika Gateway. RNS-E oryginalnie w aucie czy dokładane?
redoXe Opublikowano 1 Grudnia 2022 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2022 (edytowane) 4 minuty temu, Muskel1 napisał(a): Nie masz sterownika Gateway. RNS-E oryginalnie w aucie czy dokładane? Oryginalne + pełny kolorowy fis, jeśli to ma jakieś znaczenie :-P Edytowane 1 Grudnia 2022 przez redoXe
Muskel1 Opublikowano 1 Grudnia 2022 Opublikowano 1 Grudnia 2022 Sprawdź czy jest w niebieskiej wtyczce RNS-E, na pinie nr 5 podpięty przewód k-line.
Muskel1 Opublikowano 1 Grudnia 2022 Opublikowano 1 Grudnia 2022 Co pokazuje vcds w tescie połączenia w ustawieniach?
redoXe Opublikowano 1 Grudnia 2022 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2022 4 minuty temu, Muskel1 napisał(a): Sprawdź czy jest w niebieskiej wtyczce RNS-E, na pinie nr 5 podpięty przewód k-line. Jest
redoXe Opublikowano 1 Grudnia 2022 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2022 10 minut temu, Muskel1 napisał(a): Co pokazuje vcds w tescie połączenia w ustawieniach?
redoXe Opublikowano 1 Grudnia 2022 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2022 (edytowane) Z 07 - Control Head też nie mogę się połączyć - No response from Controller. Edytowane 1 Grudnia 2022 przez redoXe
Banan Opublikowano 1 Grudnia 2022 Opublikowano 1 Grudnia 2022 (edytowane) 07 adresu nie ma w A4 B7 dostępnego , jest on dostępny np. w A6 C6 wtedy łączysz się z MMI tu problemem jest prawdopobnie kiepski klon VCDS i tyle , one maja problem z diagnozą po linii K2 , a na niej wisi RNSE ( Linia L /K2 - webasto , radio/navi , pamięć foteli , samopoziom, nawigacja , PDC , moduł ciśnienia w oponach ) Edytowane 1 Grudnia 2022 przez Banan
H4mm3R Opublikowano 1 Grudnia 2022 Opublikowano 1 Grudnia 2022 Jutro będę w Orzeszu, mogę Ci to zakodować.
redoXe Opublikowano 1 Grudnia 2022 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2022 Mam nadzieję, że to tylko lipny kabel. Jutro niestety pracuje 7-19, ale jak będziesz w okolicach w jakiś inny dzień, to chętnie. Dziękuję Wam panowie ?
Rekomendowane odpowiedzi