trujson Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Chcialem zapytac czy oznaczenie silnika HBH cos wam mowi:question:
spanky Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Chcialem zapytac czy oznaczenie silnika HBH cos wam mowi:question: nie ....... :twisted: napisz cos wiecej , co to za silnik, zj akiego samochodu itp/itd ...
trujson Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2007 jes on z golfa 1,9tdi 96r. a gdzie zobaczyc to oznaczenie :smile:
Cilek Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 napewno w etce go nie ma.. najbliżej jest HB i jest to 1,1 50 konny :-)
bratpit Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 jes on z golfa 1,9tdi 96r. a gdzie zobaczyc to oznaczenie :smile: Niebyło takiego kodu silnika w golfie ani w żadnym VW
Gość MorgothDBMA Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Moze źle odczytałeś Może to nie HBH ale np. ABH lub coś podobnego (bo może słabo kod widać na silniku) ??
trujson Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2007 wiem ze wprowadzilem was w blad :redface: jest to 110konny motor tylko nadal niewiem jakie ma oznaczenie. ile za taki trzeba dac (kompletny bez skrzyni)
spanky Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 jes on z golfa 1,9tdi 96r. jest to 110konny motor tylko nadal niewiem jakie ma oznaczenie. na 99% bedzie to AFN ....
trujson Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2007 tylko gdzie takiego AFN-a mozna znalezc :smile: i czy od audi bedzie pasowal?
mateeq Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Poszukaj na aukcjach internetowych. Na pewno coś znajdziesz, albo już wymontowane albo w jakiś samochodach na części. No albo na giełdzie.
Szewczenko7 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 czy od audi bedzie pasowal? do Audi tez ma AFN-a tylko nie wiem czy spasuje przesiadka z VW do audi bo z tego co wiem to VW ma montowane silniki poprzecznie :twisted:
trujson Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2007 a jesli mam wszystkie mocowania to dam rade, czy jak to jest :confused:
wojtek26 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zmiana silnika z Golfa do Audi lub odwrotnie wiąże sie ze zmianą miski olejowej i sprzęgła mimo że są takie same silniki to sprzęgła nie pasują inna średnica tarczy sprzęgłowej
Rekomendowane odpowiedzi