Czitos Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 witam Temat moze błachy, ale dla pewności chciałem się poradzic kogos z większym doświadczeniem. Mianowicie chciałem podłączyć CB na stale. Radyjko umieszczone mam w kieszonce pod kierownicą po lewej stronie. Najprościej było mi wpiąc się w któryś przewód ponizej, tam gdzie sa wszystkie kostki, tylko w który? z góry dzięki za pomoc
cobradd Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Miernik do ręki i szukaj przewodu takiego jak ci pasuje, stały + czy po stacyjce, to nie jest skomplikowana operacja. Jeśli zdecydowałeś się na montaż na stałe to warto pomyśleć o zasilaniu bezpośrednio z aku.
Czitos Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2009 problem w tym, ze nie posiadam miernika
stempel72 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 To niestety musisz kupić, nawet taki najtańszy cyfrowy z Alledrogo Napewno Ci się jeszcze przyda.
marcin6622 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 koledzy a jak podciagnac zasilanie do radia wlasnie w schowku pod kiera???
mk4 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 koledzy a jak podciagnac zasilanie do radia wlasnie w schowku pod kiera??? jak nie masz miernika podjedz do elektryka on Ci to zrobi tanioi bezpiecznie na bezpieczniku!!
cobradd Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 pociąg kabel z bezpiecznikiem bezpośrednio z aku i obejdzie sie bez miernika i bez elektryka
truckmaniac Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 pociąg kabel z bezpiecznikiem bezpośrednio z aku i obejdzie sie bez miernika i bez elektryka I to najlepsze rozwiazanie. Bardzo często CB "ciągnie" zakłócenia z inastalacji auta.
Rekomendowane odpowiedzi